• (Baju pengantin) Radzuan Radziwill di Dubai Bride Show 2011

    Nampaknya semakin lama semakin berjaya Dato’ Radzuan Radziwill. Berjaya bukan hanya dapat buat show di luar negara (itu semua orang boleh buat) tetapi pakaiannya yang memang nampak sangat GLOBAL..very INTERNATIONAL.

    Effortless,classy, rich, expensive,couture and most importantly wearable!

    Tahniah Dato!!!

    Image credit to Radzuan Radziwill facebook

     
  • Baju CuteCarry ke Anugerah Bintang Popular 2010 oleh WANPA

    Terima kasih sekali lagi kepada WANPA kerana sudi menaja pakaian CuteCarry ke Anugerah Bintang Popular 2010 di Genting Highlands.

    Tema ialah dark, a little bit of rock chic and CuteCarry. Sewaktu fitting, Wanpa hampir hendak ‘membunuh’ CuteCarry sebab banyak sangat komen kannn.Biasalah blogger tak sedar diri…

    Again..thank you very much! Ada juga orang yang sudi menaja pakaian blogger yang rupa tiada budi bahasa kurang nih! (sambil berlari ke satu sudut mengenang nasib sambil membimbit beg “imaginasi” Hermes crocodile!)

    Jika hendak buat baju kahwin, party, dress atau apa-apa sahaja, sila lah ke WANPA

     
  • Bertudung stylo macam Hana Tajima di Butik Pinkku

    Hana Tajima adalah salah seorang ikon untuk wanita bertudung tetapi suka berfesyen.

    Gambar from blog hanatajima. Memang cantik kan? Mix Brits dan Japan!

    Jika ingin bergaya macam Hana Tajima tetapi dengan kos yang berpatutan, apa kata singgah di butik Pinkku.Memang banyak tudung-tudung stylo dengan harga yang berpatutan!

    BUTIKPINKKU.BLOGSPOT.COM

    Harga ni sekitar RM30 je! kalau beli banyak dapat murah!

    Cara ikat tudung pun ada

    Go to butikpinkku

     
  • Christy Ng Head over heels (it is about kasut!)

    Like the sexy heels (I love this photo,and the heels of course)

    I am at the official opening of VR Club and also they are having a Rebel (the clothes) and Christy Ng shoes show.

    I am kinda impressed with Christy Ng shoes, it just screams FIERCE,SEXY and BOLD.

    Sebenarnya Christy Ng ni sangatlah baru didalam bidang buat-buat kasut ini dan CuteCarry mula tertarik mengenai kasut-kasut ini bila dilihat didalam facebook, not bad for new designer!

    Masa tengok fashion show ini ada la beberapa orang model nak terjatuh, dan ada yang terjatuh bukan sebab kasut tu tetapi sebab pentas catwalk yang sangat-sangat mencabar ditambah pula dengan pencahayaan yang amat gelap!

    Prices around RM150. affordable!

    YESSS… you can buy her shoes ONLINE. Go to facebook and christyng.com

     
 
 
 
 

CuteCarry.tv

 
 
 

Enter your email here!

Get latest updates from CuteCarry