• Fesyen Majlis Pra Kemuncak Anugerah Bintang Popular 2011

    Anugerah Bintang Popular 2011 akan diadakan tidak lama lagi. Mesti ramai yang dah macamm bermain teka teki dan mengundi siapakah yang akan menang trofi Anugerah Bintang Popular 2011 kan? Tetapi untuk fashionista, ada yang tidaklah sangat excited hendak mengagak siapakah yang akan menang trofi tu tetapi siapakah yang akan menyarungkan pakaian paling menarik, stylo, terbaik dan juga siapakah akan jadi seperti pokok krismas bling-bling atau ayam serama berdress di puncak Genting Highlands…kita tunggu!!!

    Majlis Pra Kemuncak Anugerah Bintang Popular 2011 yang telah diadakan di Holiday Villa Hotel and Suites adalah bayangan kepada apa yang akan disarungkan oleh artis-artis.

    CuteCarry tidak dapat menghadiri majlis tersebut kerana terpaksa outstation ke Langkawi tetapi hantar assistant.  So enjoice..

    Tidak boleh kata apa kan… memang Kak Ziana Zain kita tetap maintain daripada dahulu sampai sekarang. Dress adalah daripada Rizman Ruzaini tetapi CuteCarry rasa oversized belt itu adalah Fendi. Kalau salah jangan marah ye, sebab CuteCarry tiada disana. Tak boleh nak tanya. Tapi dress macam ni sangat sesuai untuk ke majlis yang dilangsungkan pada waktu tengah hari.

    Designers bersama Siti Nurhaliza dan Ziana Zain.

    Model Lovely Lily memakai persalinan daripada Wanpa.

    Fauziah Ghous in two toned dress by Wanpa.

    Designers Wanpa with the models. Call 01.9 6690717.

    Designer Sheila Mohamad (kanan) bersama rekaannya.


    Kak Ramlah Ram memakai ciptaan whimsical Ya Salma.


    Splash of colours.Designer Wan Huzairil (kiri) bersama Ungu dan ungu..dan juga warna lain. Dia memang terkenal dengan rekaannya yang meriah dengan warna.


    Model menggayakan rekaan Nazreen Idris.

    Pelancaran Peraduan Gemilang Bersama Bintang (GBB) Berita Harian diserlahkan oleh LUX bersama Fazura – Bintang LUX!

    Adira menggayakan Khairi Sufi

    Shiha Mentor dan Adira bersama Khairi Sufi.

    Hazwani Osman shanghai girls.. Shila Hamzah dan Alyah in barbie doll ball gown dress.

    Fitri AF.. ingat tak? Dia sebenarnya designer jadi penyanyi jadi designer. Ini adalah designer yang menggunakan hitam. Selalunya kalau di ABP tidak ramai yang akan menggunakan warna hitam untuk pakaian wanita. But black is always the black. Nothing can beat the original black!!

    Love,love and love…especially the left one. Only SHE can carry the costume!

    Good luck guys!!!

    CuteCarry update entry ini daripada Langkawi..bukan cuti ye tetapi ada kerja sikit. Love ya!!!!!!

     
 
 
 
 

CuteCarry.tv

 
 
 

Enter your email here!

Get latest updates from CuteCarry