CuteCarry dah tulis buku pulak…

Buku apa tu? Busy macam tak cukup tanah pun sempat tulis buku? Hafiz CuteCarry adalah Peserta TITAN Azizan Osman. Beliau juga adalah penulis untuk buku BERGAYA DAN BERJAYA terbitan syarikat Richworks , iaitu salah satu syarikat dibawah Azizan Osman. Kejayaan beliau menjadi konsultan berjaya adalah hasil daripada ilmu dan strategi yang konsisten dan praktikal. Beliau …

JADI KONSULTAN BERJAYA DENGAN BIMBINGAN CUTECARRY

. Ramai yang ingin jadi konsultan tetapi tidak tahu bagaimana hendak bermula dan daripada mana. Ada yang sudah jadi konsultan, tetapi seperti terhenti atau ‘stucked’. Masalahnya ialah pelanggan susah nak dapat, kurang ilmu promosi dan peserta tertidur bila buat latihan. Saya Hafiz Mustapha aka CuteCarry bersedia untuk membantu anda. Kelebihan TTT SUPER IMAGE CONSULTANT CUTECARRY …

Baju Neelofa tu trend lah….

CuteCarry dah lama tak hadir anugerah-anugerah tetapi terpanggil nak komen bila ada orang kutuk Baju Neeelofa . So dengan gigihnya I pi search dan wahhhh… kenapa nak kutuk? It’s a trend lah.. Statement t shirt yang dipakai dengan ala2 couture skirt tu mmg sekarang trend. Look sebelah kiri tu ialah Dior runway look. Feminist tee with …

Muka cantik tapi bau badan macam…..

Ada masalah bau badan??? Cegah sebelum parah!!! Bau badan dianggap enteng bagi sesetengah orang tetapi masalah ini memberi impak besar kepada Imej diri seseorang! Apabila kita dekat orang yang berbau badannya, terseksa jiwa dan raga ^_^ Lagi lagi mereka yang nampak cantik, bergaya dan profesional tetapi mengabaikan 1 perkara ini! habis hilang segala rasa hormat …

TIPS UNTUK NAMPAK LEBIH TINGGI

Antara idaman orang yang tidak begitu tinggi adalah untuk nampak tinggi. Bukannya rendah tu tak cantik, cute je tapi ada yang hendak nampak tinggi. Wanita rendah kebiasaannya mempunyai perasaan atau emosi selalu ‘rendah diri’ dan merasakan diri mempunyai kekurangan dan tidak secantik orang lain!   Jangan gusar dan sedih! Kami ada penyelesaian untuk uols!   …

Betui ka perempuan UTARA kuat berleter?

Jangan mudah salah sangka. Ekoran video anak mami yang viral baru-baru ini,ramai yang membuat andaian begitu. Ramai juga lelaki memuat naik video dengan bertujuan membalas balik kenyataan tersebut. Salah sama sekali. Mungkin adat dan budaya, boleh dikaitkan dengan negeri. Namun, kalau bab sikap, ianya lebih kepada individu itu sendiri. Semua orang suka berleter. Cuma, bezanya, …