home Celebrity CUTECARRY RASA ITU SELIPAR CHANEL

CUTECARRY RASA ITU SELIPAR CHANEL

 

@jozlynnhanania ada up dlm sosial media tentang betapa selekehnya dia pi majlis kahwin di hotel kerana memakai selipar. TERTARIK pulak bila dia kata selekeh sebab her look memang sangat okay.

 

Bila tengok selipar nampak tu nampak macam familiar dan pernah tengok.. Ohhh they are a pair of CHANEL, tak salah from Cruise 2016. Pernah tengok… tapi takde lah beli kan. Ladies sandals. Harga nya ribu riban ringgit. 

 


Mungkin @cutecarry SALAH, maaf ye.  You look great pakai kebaya dengan selipar tu. Plus bright green so so your colour and its colour of the season. 

Again maaf kalau salah pasal jenama selipar tu.. Saja I buat entry ni bagi kurang I stress sikit hari ini. Bagitau lah selipar cap apa, boleh I recommend to my clients.

 

Berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry?

Modul dan bajet boleh disesuaikan mengikut keperluan anda.

KAMI PASTI KURSUS INI TIDAK AKAN MENGANTUK DAN PENUH MANFAAT.

Sila klik disini. atau hubungi 019 337 6807  atau 019 329 0397

Testimoni peserta yang pernah hadir kursus CuteCarry klik sini.

 

 

Comments

comments