No automatic alt text available.

Ada yang kutuk kerana rekaan designer tempatan Eja Shahril ni nampak pelik sebab muka putih dan tudung saji..
Kawan-kawan semua… ini adalah “RUNWAY LOOK” iaitu look untuk fashion show.. ia menunjukkan sisi kreatif atau konsep designer tu.
Bukannya dia pi jual tudung saji tu..
So .. nak kutuk buat apa kan.
Jika tengok rekaan designers satu dunia pun penuh gaya dengan cam ni.. tak caya cuba google Comme des Garcons, John Galiano (former Dior), Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf yang menjual pakaian harga mungkin mencecah puluhan atau ratusan ribu RM sepasang..
ps: sorry jika ada yang tak kenal designers yang saya sebut, orang minat high end fashion tau lah.

Image may contain: 4 people, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

 

Comments

comments

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,