• Bedak Arab untuk kulit cerah, putih dan mulus berseri!

    bedak-arab-puggy-pink
    Kokuryu Super Summer Cake, atau lebih dikenali sebagai Bedak Arab di kalangan pengguna Malaysia merupakan salah satu rangkaian produk kecantikan Kokuryu Cosmetics dari Tokyo.

     

    Lesen pengeluaran dan pembuatan bedak arab adalah eksklusif kepunyaan Cherry Laboratory dari San Juan, Filipina. Bedak arab Kokuryu ini mendapat pengiktirafan halal dari Islamic Da’wah Council of The Philippines (IDCP), iaitu sebuah badan bukan kerajaan yg diiktiraf & berdaftar (sepertimana JAKIM di Malaysia).

     

    Bedak arab Kokuryu Super Summer Cake ini mula diperkenalkan di serata negara-negara timur tengah oleh masyarakat FIlipina sejak bertahun-tahun yang lalu. Ia menjadi begitu popular di negara-negara Arab dan mula mendapat perhatian masyarakat Malaysia. Dari situlah terlekat nama Kokuryu Super Summer Cake sebagai Bedak Arab!

     

    Kelebihan Bedak Arab

     

    Kalau sebelum ni uols bersusah payah beli compact powder, foundation dan moisturizer semata-mata nak muka uols nampak cantik, cerah, gebu dan mulus, kini uols dah tak payah nak membazir. Dengan bedak arab ni, uols dah tak perlu itu semua. Bedak arab merupakan foundation, moisturizer dan compact powder dalam satu produk. 3-in-1 gitu. Bedak arab ni juga ada ingredients yang bertindak sebagai pelindung UV. Produk kau hado semua ni dalam satu produk??

     

    Bedak Arab ni jugak halal dan suci lagi murni. Boleh pakai dibawa solat. (Mood berpurdah sekejap…)

     

    Ia juga tahan sampai 8 jam! Jadi tak payah la nak pakai banyak-banyak kali. Bedak arab ni juga tak berminyak dan tak melekit. Pada cik bedah cik bedah yang bertudung tu tak perlu risau, bedak arab ni takkan melekat kat tudung Hana Tajima mahal uols tu yer. Ia akan meresap ke dalam kulit wajah uols dengan cepat lepas pakai.

     

    Satu lagi kebaikan bedak arab ni… pada cik kiah yang kuat berpeluh tu tak perlu risau. Percaya atau tidak, kalau uols berpeluh, muka uols akan kelihatan lebih cantik dan berseri lagi. Yang terlebih peluh tu cuma perlu ‘dab’kan dengan tisu jer.

     

    Ada juga yang mengatakan bedak arab ni dapat mengecutkan jerawat di muka.

     

    Shades Warna Bedak Arab

     

    Bedak arab ada banyak shade, tak perlu risau kalau kulit cerah ke, kulit kuning langsat ke, kulit sawo matang ke, semua ada shade yang sesuai.

     

    Olive White – sesuai untuk kulit yang sangat cerah seperti kulit orang berbangsa Cina. Ia juga sesuai untuk orang yang berkulit putih melepak macam kebanyakan kulit Pan-Asian.

     

    Orange Jade – sesuai untuk kulit cerah yang agak kuning langsat.

    Cherry Pink – sesuai untuk kulit putih dan cerah yang mahukan nampak sedikit kemerah-merahan ala-ala blushing.

    Tengok video ni dan sila LIKE FANPAGE BEDAK ARAB

     

     

    Facebook Oh! Bedak Arab: http://facebook.ohbedakarab.com
    Twitter Oh! Bedak Arab: http://twitter.ohbedakarab.com
    Youtube Oh! Bedak Arab: http://youtube.ohbedakarab.com
    Google+ Oh! Bedak Arab: http://google.ohbedakarab.com
    Pinterest Oh! Bedak Arab: http://pinterest.ohbedakarab.com
    Instagram Oh! Bedak Arab: http://instagram.ohbedakarab.com

     

    Pelbagai perancangan sedang dirancang oleh Oh! Bedak Arab untuk menarik pelanggan. Antaranya sistem O!MG (Oh! Mata Ganjaran) dan Program Dropship, tetapi ia masih lagi dalam perancangan. Baru jer lancar uols, kena la bersabar!

    Istimewa untuk pembaca CuteCarry

     

    Oh! Bedak Arab ingin memberi baucer 5% khas kepada pembaca Cutecarry. Jangan lupa untuk masukkan kod baucer CUTECARRY semasa checkout di online katalog Oh! Bedak Arab nanti. Tawaran ini sah untuk 3 hari sahaja jadi jangan tunggu lama-lama uols!

    Dapatkan bedak arab murah dan berpatutan hanya di Oh! Bedak Arab

     

     

     

     
 
 
 
 

CuteCarry.tv

 
 
 

Enter your email here!

Get latest updates from CuteCarry