home Tips PEWARNA KUKU MESRA WUDHUK

PEWARNA KUKU MESRA WUDHUK

Kuku kusam, kering dan kuning dengan kunyit? Yang memasak tu comfirmlahkan, tapi yang tak pergi ke dapun langsung pun kuku buruk, haa macam mana tu?

Oklah, kalau rasa susah sangat atau dah tahap malas boleh cuba trick ini. Pakai pewarna kuku jela.

Tapi,, pasti ke pewarna kuku dekat rumah tu telus air wudhuk? Tak sama tau dengan pewarna kuku biasa. Pernah dengar tak?

Suatu ketika dulu heboh bila ada pewarna kuku peel off yang boleh dikopek serta mudah digunakan. Kini, pewarna kuku dari beberapa brand terkemuka telah menghasilkan produk yang lebih mudah dan menyakinkan iaitu pewarna kuku telus air wudhuk. Tak payah la kopek-kopek lagi. Wah!

Cuma yakin dengan tidak jela..

Pahamkan tips ini, sebelum membeli.
1. Halal adalah dari bahan yang tiada unsur khinzir dan tidak semestinya halal tetapi telus air.
2. Breathable pula telus air.
3. Peel off pula boleh dikopek dan ada yang jenis telus ataupun tidak.

Antara brand yang mengeluarkan pewarna kuku breathable adalah Inglot, Maybelline dan Amara.


 

Jangan risau produk-produk ini telah disahkan oleh Halal Certification Authority of Australia serta Islamic Association of Katanning. Serta telah diiktiraf oleh pihak JAKIM. Of course jika ada halal jakim kita lebih yakin. Bolehlah guna tanpa was-was ok..

Kalau was-was juga, guna jela masa yang sesuai. Sudah semestinya lepas ini, kuku uols semakin cantik, sihat, mengerlip dan lebih tampil berkeyakinankan.

Suri rumah pun lebih bergaya lepas ni di rumah sambil goreng ikan pekasam!

————–

PANDUAN ILMU GAYA DAN IMEJ

Buku Gaya Untuk Berjaya

Home


RM50
Postage : RM7
Jumlah: RM57

‭8600667554‬ CIMB
CUTECARRY
Sertakan:
Nama
Alamat

http://www.wasap.my/60193376807/bukucutecarry

————————————–

Untuk sebarang pertanyaan & jemputan mengendalikan seminar.

CALL & WHATSAPP:
‭019 337 6807‬
019 329 0397
‭03 8940 6807‬

HUBUNGI:
training@cutecarry.com  atau cutecarry@yahoo.com

ILMU PERCUMA:

Training

Home

 

Comments

comments