home Training BREAK THE RULES BUT DON’T BREAK THE LAW

BREAK THE RULES BUT DON’T BREAK THE LAW

“Break the rules” bermakna buat sesuatu luar daripada peraturan atau kelainan asalkan tidak melanggar undang-undang (“don’t break the law).

—Tahun-tahun terdahulu wanita pakai shawl lilit-lilit dikategori pelik tak sesuai untuk ke pejabat dan dikutuk tetapi yang mengutuk dulu pun kini hebat lilit-lilit.

—Penyampaian ceramah agama waktu dahulu serius tetapi bila ada penceramah yang “break the rules” buat lawak maka penceramah agama kini makin hebat jadi penghibur. Ada juga makin stylo pakai slim fit single breasted suit potongan Itali.

—Zaman dahulu saya kena perli sebab jadi perunding imej. Ada yang kata “sapalah nak dengar ceramah imej, pakai lah baju apa pun asal kemas” tapi saya tak kisah. Saya jalan terus, sepak segala rintangan. Sekarang saya dapat duit dengan bagitau orang apa nak dipakai, macam mana hendak makan dan tips cara cakap.
Kesimpulannya buat je lah apa pun jika kita rasa benda tu okay untuk kita. Orang tetap akan mengata jika mereka jenis suka mengata.

Pesanan tersebut disampaikan kepada peserta yang hadir. Keluar daripada zon selesa.

Thank you Puspanita Pahang.

CuteCarry with MARA WILAYAH untuk SEMINAR BE SHINE.

CuteCarry di Sintok Kedah untuk mengendalikan seminar WE ARE THE HOST anjuran Universiti Utara Malaysia (UUM).
Seminar ini untuk pegawai dan kakitangan yang terlibat dengan konvokesyen.

Terima kasih orang UUM

IKE jika suka, SHARE untuk manfaat bersama 

Banyak lagi tips
Klik untuk beli dengan mudah:-
http://buku.cutecarry.com/
Buku Gaya Untuk Berjaya.

RM50 plus delivery RM7 = RM57
Bank in CIMB 8007398059 CuteCarry Sdn Bhd dan watsapp details pada
019 337 6807
www.wasap.my/60193376807/bukucutecarry

Jemput CuteCarry untuk buat talk di organisasi anda, hubungi
training@cutecarry.com
019 337 6807
http://www.cutecarry.com

Comments

comments