home Training CuteCarry dah tulis buku pulak…

CuteCarry dah tulis buku pulak…

Buku apa tu? Busy macam tak cukup tanah pun sempat tulis buku?

Hafiz CuteCarry adalah Peserta TITAN Azizan Osman. Beliau juga adalah penulis untuk buku BERGAYA DAN BERJAYA terbitan syarikat Richworks , iaitu salah satu syarikat dibawah Azizan Osman. Kejayaan beliau menjadi konsultan berjaya adalah hasil daripada ilmu dan strategi yang konsisten dan praktikal. Beliau telah mengendalikan latihan untuk beratus-ratus agensi di seluruh Malaysia juga Singapura.

Ramai yang ingin jadi konsultan tetapi tidak tahu bagaimana hendak bermula dan daripada mana. Ada yang sudah jadi konsultan, tetapi seperti terhenti atau ‘stucked’. Masalahnya ialah pelanggan susah nak dapat, kurang ilmu promosi dan peserta tertidur bila buat latihan.
Ini adalah kali kedua TTT SUPER IMAGE CONSULTANT diadakan. Sesi pertama telah melahirkan konsultan dan ahli perniagaan yang berjaya.

Image may contain: 1 person, text

Kelebihan TTT SUPER IMAGE CONSULTANT CUTECARRY ialah
1. Pelajari ilmu praktikal daripada pakar yang mempunyai pengalaman mengendalikan seminar kepada lebih 250 organisasi dan dihadiri berbelas ribu peserta.
2. Menjadi pakar dengan mendalami bidang Appearance (Keterampilan), Behaviour (Kelakuan/ Protokol/Etiket), Communication (Komunikasi verbal dan Bahasa badan) dan Development (Pembangunan Diri)
3. Rahsia dan Tips membina modul pemasaran (marketing) untuk pelanggan korporat dan kerajaan
4. Modul percuma, tiada perjanjian dan kebebasan untuk menjalankan perniagaan selepas TTT.
5. Tips menjadi penceramah yang tidak membosankan
6. Memulakan perniagaan full time atau sambilan sejurus selepas tamat TTT
7. Menjadi ahli whatapps group Super TTT SUPER IMAGE CONSULTANT supaya boleh berbincang dan bertanya soalan
8. Networking dan berkenalan dengan rakan baru dan didalam bidang yang sama
9. Membina keyakinan diri, motivasi dengan Bimbingan dan sokongan yang berterusan
10. Berpeluang menjana pendapatan 5 atau 6 angka sebulan!

Siapa yang patut hadir kursus ini?
1. LELAKI dan WANITA yang menjadikan bidang konsultasi sebagai kerjaya sepenuh masa dan sambilan
2. Anda yang ZERO didalam bidang konsultasi
3. Anda yang mempunyai perniagaaan dan ingin mengendalikan seminar untuk menarik pelanggan
4. Anda seorang pemilik perniagaan kecantikan dan kesihatan yang ingin mempromosi produk atau servis pada pelanggan
5. Anda seorang pegawai kerajaan atau swasta yang selalu ditugaskan menyampaikan dan mengendalikan ceramah atau seminar
6. Anda yang ingin meningkatkan imej dan motivasi diri
7. Anda yang berminat menjadi seorang stylist, personal shopper dan bidang-bidang berkaitan
Jika anda tidak menuntut ilmu sampai bila-bila pun diri tidak akan maju.
Sudah ramai yang berjaya selepas mengikuti kursus ini.
Masa berlalu dan anda kena bertindak pantas.
Mulakan langkah anda menuju kejayaan dengan mendaftarkan diri di dalam kelas ini.

Hafiz CuteCarry ingin membantu anda dengan pelaburan yang amat rendah iaitu RM1500.
Ya… hanya RM1500 untuk 3 HARI
9 JUN – 11 JUN 2017
Tetapi jika anda daftar sebelum 27 Mei hanya RM1000 sahaja
RM1000 untuk ILMU 3 HARI yang bakal mengubah hidup anda.

Hubungi
019 329 0397
019 329 0397
019 329 0397

==> BONUS ISTIMEWA
Ada FREE GIFT jika anda mendaftar iaitu
1. Buku TTT Super IMAGE CONSULTANT
2. DVD tips IMAGE dan MOTIVASI daripada CuteCarry
3. Bimbingan dan sokongan didalam group aplikasi Whatapps

Kursus ini telah mengubah ramai orang.

Bertindak sekarang. Tempat amat terhad iaitu sekitar 30 orang sahaja.
Whatsapp untuk menempah tempat anda iaitu 019 329 0397
http://www.cutecarry.com

Image may contain: 11 people, people smiling, people standing

Image may contain: 37 people, people smiling

Image may contain: 23 people, people smiling, indoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and beard

Image may contain: 14 people, people smiling, people standing

 

Comments

comments

Leave a Reply