home Training ORANG KUAT MOODY SILA LETAK JAWATAN ATAU PENCEN AWAL

ORANG KUAT MOODY SILA LETAK JAWATAN ATAU PENCEN AWAL

Ia agak keras bunyinya tetapi memang benar. Orang yang kuat moody tapi makan gaji, sila resign atau pencen awal. Anda menyusahkan orang lain. Ingat orang suka ke perangai moody uols tu?
Sedar diri tau….tengok cermin.

Duit pun tiap-tiap bulan orang bagi ada hati nak moody-moody menyusahkan rakan sekerja yang lain!

Yang buat business dibolehkan moody. Ini kerana ia adalah business anda. Ada mood barulah buat kerja sebab business sendiri kan. Kalau moody selalu pun boleh…
Moody lah sampai business LINGKUP!
Bila business dah gulung tikar, moody lah se moody moody nya…..

Seorang orang ada mood. Saya pun ada mood. Tetapi kalau asyik layan mood macam mana hendak uruskan perniagaan? Saya kena mengendalikan seminar di seluruh Malaysia dan juga hal-hal perniagaan. Kalau moody selalu, seminar pun tak best!

Kawallah mood anda ye.

Sebab mood saya baik, selalu juga dijemput oleh agensi yang sama berulang kali. Antaranya Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Satu Malaysia setiap cawangan saya jelajah.

LHDN WILAYAH JALAN DUTA untuk Seminar Pegawai Hasil

Terima kasih atas maklumbalas.

Urusetia yang sama jemput CuteCarry untuk Seminar 5s di IDEC, Universiti Putra Malaysia (UPM)


One Stop Grooming untuk Pelajar UniKL Bangi.

Tiap-tiap tahun mesti jemput saya
Tahun ini Seminar Law Of Attraction with CuteCarry untuk INFRA Bangi.

Terima kasih semua. Jangan moody nanti tua…

——————————————

Untuk jemputan mengendalikan seminar.

‭019 337 6807‬
019 329 0397
‭03 8940 6807‬

Hubungi : training@cutecarry.com  atau cutecarry@yahoo.com

PERFUME SUAVE DAN ELYSIAN XO.

RM50 sebotol

Hubungi: 019 337 6807

 

IMG_0006

 

Layari buku.cutecarry.com

Comments

comments