home Uncategorized Portal online membeli-belah paling mudah!

Portal online membeli-belah paling mudah!

Kredit Gambar: thetelegraf

Whattt.. Masih ramai yang tak ada online banking? Eh, macam mana nak membeli belah online ni uols.. Mesti kena ada ok. Bukan hanya shopping, bayar bil, saman dan segala macam perkara kita boleh lakukan hanya klik-klik sahaja. Mudah tau!

Zaman dah berubah, saya percaya ramai rakyat Malaysia yang sangat suka membeli-belah secara online juga.

Antara portal membeli-belah yang terkenal dan sangat banyak pilihan..

Dari barangan rumah, pakaian dan barangan dapur juga tersedia. Anda hanya perlu klik portal yang sedia ada.

1. Lazada
2. mudah.my
3. 11street.my
4. Zalora
5. Shopee
6. Lelong
7. ezbuy malaysia
8. Fave
9. Hermo
10. Go shop
11. Qoo10 Malaysia
12. Ebay Malaysia
13. Fashion Valet
14. Foofoanda
15. Pooplook
16. Supeebuy
17. Shashinki photographer
18. Babydash
19. F.o.c
20. Tudung2u online shop
21. Tesco online malaysia
22. Jamumall

Kelebihan membeli-belah secara online ini adalah mudah untuk kita membuat survey dan membandingkan harga dengan lebih cepat!

Menjimatkan masa, tenaga dan kos!

Tak perlu start kereta pergi satu kedai ke satu kedai, lecehkan!

Dan keburukan shopping online, yang ramai juga orang terkena.

-Klik-klik semua nak dibeli sampai terover budjet pula. Sebab masa nak buat bayaran akan banyak dapat promosi, free gift dan point yang boleh dikumpul dan tebus, ini membahayakan sangat! Lagi-lagi yang lemah iman.. Hahaa

-Barang yang diodder tidak menepati citarasa kita. Dari bentuk, warna dan rupanya. Pastikan baca keterangan dan review pembeli ok. Kalau dapat seller yang terima barang refund, lagi bagus!

-Dapat seller yang tidak bertanggungjawab dengan mengambil kesempatan menipu customer. Baru-baru ini saya beli flash drive yang tidak boleh dibaca, beli untuk perhiasan ke macam mana. Tertipu pula! Sampai hati seller tu…

Apa portal kegemaran uols?
Atau ada yang baru tahu wujudnya banyak portal yang terdapat di Malaysia sekarang..

Cubalah bertukar dengan online shopping. Kan dunia dihujung jari uols.. Jangan ketinggalan zaman lagi ok.

————————–

PANDUAN ILMU GAYA DAN IMEJ

Buku Gaya Untuk Berjaya

Home


RM50
Postage : RM7
Jumlah: RM57

‭8600667554‬ CIMB
CUTECARRY
Sertakan:
Nama
Alamat

http://www.wasap.my/60193376807/bukucutecarry

————————————–

Untuk sebarang pertanyaan & jemputan mengendalikan seminar.

CALL & WHATSAPP:
‭019 337 6807‬
019 329 0397
‭03 8940 6807‬

HUBUNGI:
training@cutecarry.com  atau cutecarry@yahoo.com

ILMU PERCUMA:

Training

Home

 

Comments

comments