MENGENAI KAMI

CuteCarry telah mengubah IMEJ ribuan orang. Kami percaya bahwa imej yang ditonjolkan mampu menaikkan reputasi organisasi dan individu untuk menjadi kaya dan berjaya. Kepakaran CuteCarry adalah dalam bidang IMEJ ABC – Appearance, Behaviour, Communication, Protoko & Etika, Perkhidmatan Pelanggan, Penjenamaan Perniagaan, Motivasi, 5S. Daya Tarik (law of attraction), pengendalian majlis dan lain-lain.

Sehingga kini lebih dari 100,000 individu telah mengikuti sesi pembelajaran dan bimbingan percuma melalui media sosial iaitu di Facebook, Instagram, Tik Tok, serta YouTube. Selain itu, CuteCarry juga mengediakan coaching seumur hidup untuk ahli-ahli berdaftar di Facebook CuteCarry Exclusive Group.

Misi CuteCarry adalah untuk sentiasa berada di landasan yang sinonim dengan kehendak dan keperluan pada waktu ini. Oleh itu banyak program yang telah dirangka sepanjang tahun untuk memastikan imej anda akan sentiasa kekal relevan dengan pasaran semasa dan akan datang. 

KELAS ONLINE COACHING PERCUMA SEUMUR HIDUP

PROGRAM
 

KURSUS
KERAJAAN /
KORPORAT

MENGENAI PENGASAS
 

MENGENAI PENGASAS

Hafiz Mustapha telah mengubah IMEJ ribuan orang. Orang-orang yang telah UBAH IMEJ ini telah menjadi KAYA DAN BERJAYA. Pengalaman selama 8 tahun didalam bidang perundingan imej telah membuatkan beliau popular di jabatan kerajaan dan swasta. Beliau telah membantu pegawai kerajaan, ahli perniagaan, ahli politik sehingga usahawan untuk mengubah imej.

 

Seorang penceramah, perunding imej, penulis, blogger dan pengasas CuteCarry Sdn Bhd. Berbelas ribu peserta telah mengikuti kursus dibawah kendalian beliau.


Kepakaran : bidang IMEJ ABC- Appearance. Behaviour, Communication, Protokol & Etika, Perkhidmatan Pelanggan, Penjemaan Perniagaan, Motivasi, 5s, Daya tarikan (law of attraction), pengendalian majlis dan lain-lain.


Beliau merupakan Presiden Federation of Image Professionals International (FIPI) Malaysia. Telah dianugerahkan Ahli Mangku Pahang (AMP) oleh Sultan Pahang.


Prinsip pengurusan gaya beliau adalah tidak benar-benar mengubah pelanggan tetapi untuk menambah personaliti dan memperbaiki penampilan. Pengalamannya beliau dalam perundingan imej juga membolehkan beliau dilantik oleh Kerajaan Malaysia sebagai Panel untuk Standard Kemahiran Pekerjaan Kebangsaan (NOSS) bagi Perunding Imej, Kementerian Sumber Manusia.

DAFTAR UNTUK TIPS PENAMPILAN DIRI

Tiba masanya untuk lakukan satu perubahan. Terima tip-tip menarik melalui newsletter kami.
Jangan tunda lagi. Mulakan hari ini!