Peti Sejuk Mitsubishi L4 Grande yang stylish dan ekslusif

Jika disebut French Style, apakah yang bermain difikiran anda? Jika anda sukakan fesyen dan label, mesti terfikirkan Jean Paul Gaultier, Haider Ackermann, Yves St Laurent sehinggalah kepada Christian Dior ataupun tidak dilupakan Louis Vuitton.

Jika anda suka makan, mesti ingat macaroon, crepe dan ataupun french cheese. Tetapi apa kata bila terfikir French Style atau French accent, fikirkan peti Ais Mitsubishi Electric.

CuteCarry telah dijemput untuk majlis casual bersama dengan Melco Sales M’sia Mitsubishi Electric. Rama iblogger yang hadir, ada yang CuteCarry kenal dan ada yang kurang kenal dan tidakkenal, so.. CuteCarry datang dengan penuh confident, making new friends. Tak rugi kan ramai kawan. Nak kekwat buat apa?

Kenapakah ia dikatakan? Bukan ia dibuat di French ye tetapi kerana ia ada French Door. Pintu yang terbuka luas seperti di gambar.


Cuba jangan tengok Julie Woon (pelakon drama Blogger boy dulu..ala, bekas ex Qi Yuna) dan juga CuteCarry yang posing dengan L4 Grande.
L4 Grande dikategorikan sebagai ciri –ciri:-

Easy to use
Ia dikatakan French door kerana ia terbuka luas kedua-dua pintu. Oleh itu anda tidak mempunyai masalah untuk menyimpan barang makanan dengan lebih banyak. Ia juga mempunyai compartment-compartment yang anda boleh ubah temperaturenya mengikut kemahuan anda. Sebagai contoh, ada diantaranya compartmentnya ialah 1%, dan bukannya beku. Anda boleh simpan murtabak segera, yogurt dan sebagainya tanpa perlu ia jadi membeku seperti ais krim. LED light display juga mudah dikawal dan juga jimat tenaga.

Tasty and healthy
Tidak guna jika makanan yang disimpan tidak segar. LED Grande memastikan makanan dilindungi dengan LED sunlight dengan ciri-ciri fotosintesis (Vitamin Factory). Jika tidak apsti apa itu fotosintesis, sila baca balik buku darjah 4!

Energy efficiency
Sayangi dunia kita, tukarkan semua kepada eco mode. L4 Grande juga mempunyai scene adjusted control yang akan mengawal penggunaan tenaga secara automatic

Luxury.
What can I say? L4 Grande juga lebih stylish with comfort. Ia mementingkan ciri-ciri kemewahan dengan dua warna mewah iaitu hitam dan silver! Pada hari tu juga, CuteCarry bersama-sama dengan blogger lain ada games. Kumpulan CuteCarry tewas, tetapi tidak mengapa, yang penting ENJOICE!!!

So, tunggu apa lagi, sila beli Mitsubishi Electric L4 Grande