Scary Spice Ella… beg apa tu ye?

ella1

Ella memang sangat ‘fashionably scary’ dalam gambar ni tapi hei… ini adalah gaya. Bukan semua orang boleh carry this look dan ia hanya sesuai digayakan di sesetengah majlis. Kalau pakai gaya macam ini ke majlis kahwin orang Melayu, memang sengaja nak menempah maut di tangan Fashion Police iaitu makcik-makcik dan pakcik-pakcik dalam kenduri tu!

ella2

Blogger-blogger lain membincangkan berkenaan isu braces Ella tapi CuteCarry lebih tertarik dengan beg yang dijinjing Ella. Nampak seperti Hermes Ostrich Birkin tapi bukan, ingatkah Mulberry ostrich, tapi memang bukan! Sapa tau beg apa yang Ella bawa tu sila bagitau saya ye, kalau malu nak tinggalkan komen, please send me an email.

Malunya CuteCarry, mengaku fashion blogger tapi beg yang Ella bawa ini pun tak tau. Sorry guys, I really need your help!

ella3Bride of Frankenstein (isteri no 2) BUT only Erra can carry this look. I love you Ella; and your sense of style!

Pic from Budiey.com