CuteCarry x Esprit contest: Menang voucher Esprit bernilai RM250

Adakah anda berminat untuk memenangi voucher bernilai RM250 daripada Esprit?

Sertai CuteCarry x Esprit Contest!

Takkan tak minat  hendak nampak stylish macam model-model di bawah ni kut…


Esprit Fall Holiday 2013/2013 collections dan Autumn/Winter Collections 2012. Fikirkan helaian dengan potongan ringkas dan berseni juga dengan sentuhan motif flora dan etnik tetapi masih  tegar dengan DNA Esprit iaitu chic, unik dan edgy. Anda tidak perlu terlalu memikirkan apakah elemen untuk membuatkan diri tampak bergaya ketika melangkah keluar rumah kerana dengan helaian Esprit pakaian anda menceritakan segala-galanya. Buat apa berlebih-lebih untuk kerana gaya bersahaja/effortless membuatkan anda akan nampak lebih menonjol.

Koleksi Esprit Women menjadikan enigma San Francisco State of Mind sebagai kunci gaya. Look out for chinos with silk blouse, double breasted, checked boxy jacket and comfortable yet stylish sports wear.

Jika San Francisco adalah untuk wanita, watak California adalah untuk koleksi Esprit men. Bohemian, nature, vintage inspired modern. Stylish!

Adakah anda bersedia untuk memenangi voucher daripada Esprit? Apa yang perlu dilakukan:-

i.Like CuteCarry fanpage

ii. Like Esprit Malaysia fanpage

iii. Pakai baju Esprit. Lebih baik jika anda memakai helaian terbaru daripada Espirt. Pergi ke mana-mana butik Esprit dan gayakan baju mereka. Cuba jadi yang paling stylish. Snap photo dan tag, private msg dalam facebook atau email cutecarry@yahoo.com.

iv. CuteCarry akan memilih yang paling stylish. Jika berjaya boleh menang RM200!! Senang kan?

So, tunggu apa lagi. Pergi ke mana-mana butik Esprit, snap gambar paling stylo dan menang!!