Janet Jackson memeluk agama Islam?

Macam-macam selebriti yang kita dengar telah memeluk agama Islam daripada Paris Hilton (oh..gambar pakai tudung!) sehinggalah kepada Michael Jackson. Tetapi pada kali ini ialah Janet Jackson!

Janet Jackson bersama tunangnya iaitu billionaire Qatar beragama Islam, Wissam al Mana. pic by (GETTY/AFP)

Click click to read more

Janet Jackson berkenalan dengan billionaire yang mempunyai perniagaan hartanah dan media semasa beliau mengadakan persembahan di Timur Tengah.  Janet dikatakan telah memeluk Islam dan perkahwinan akan diadakan pada tahun 2012 dan dijangka mencecah perbelanjaan sebanyak USD 20 juta dan akan diadakan di Qatar. Tetamu yang hadir juga akan diberikan jam tangan Rolex yang berharga USD10 ribu!

Wahhh…jemput CuteCarry boleh tak? Asalkan datang posing-posing sekejap, makan kebab or whatever they served (bapak kambing sekor sorang pun boleh bagi makan jika belanja RM20 juta kan) and then terus dapat Rolex!

Mewahnya mereka.

Umur Wissam ialah 10 tahun lebih muda daripada Janet; yang berumur 46 tahun! taste anak ikan sangat

Tetapi janganlah kata membazir dan segalanya kerana mungkin mereka mampu dan dengan perbelanjaan tersebut, secara relatifnya kecil bagi mereka. Mesti kata baik menderma lagi berkat.. erm… mungkin mereka sudah hebat menderma?

CuteCarry kenal ramai socialites yang kaya dan mampu membeli barangan mewah yang tak tercapai akalmu harganya tetapi pada masa yang sama mereka memang sangat-sangat pemurah bila tiba bab kebajikan!

So..Lite-Lite. That’s it!!!

Lagi sekali, boleh jemput CuteCarry tak? Kalau nak suruh I menari tarian gelak pun CuteCarry sanggup (mata  jam Rolex sangat!)