Video seks Kanye West? Oh…not again but be careful!

Kita dah mendengar ramai artis luar negara dan juga beberapa artis dalam negara mengenai skandal rakaman seks; samada video atau gambar. Terbaru ialah penyanyi dan ikon/pereka fesyen gaya hip hop, Kanye West.

Kanye West yang memang terkenal dengan gaya hidup mewah yang diimpikan oleh semua. Tetapi sekarang ini beliau bekerja keras dengan peguamnya untuk menghalang penyebaran 2 video seks yang dibintangi beliau!

Opps.. no, not with Kim Kardashian!

Menurut kanye, rakaman itu telah dicuri daripada komputer beliau. Takut kan kalau rakaman atau gambar kita yang tak sepatutnya tersebar.  Kalau cakap pun kena hati-hati, seperti Paris Hilton yang dirakam percakapannya oleh pemandu teksi!

Kita kena sentiasa hati-hati. Pada sekarang ni, rakaman senang sangat dibuat, dah ada satu phone dah boleh post dalam FB atau rakam dalam youtube dan zasss…akan tersebar ke seluruh dunia. Kita tidak tahu niat orang.

Kita kena sentiasa hati-hati.

Jangan rakam perbuatan atau percakapan kita yang kurang senonoh. Kadang-kadang kita tidak maksudkan apa yang kita cakap tetapi bila dah masuk dalam youtube, mungkin ada orang yang akan edit dan zasss…. that’s it!!!

Kalau bergambar pun, hati-hati dengan persekitaran dan siapa kita bergambar.  Tidak perlulah kalau bergambar je buat aksi-aksi tidak perlu, tunjuk middle finger ke apa ke. Mungkin kita buat pada hari ini kita tidak merasa apa-apa tetapi bayangkan beberapa tahun lagi, bila kita hendak memohon kerja ke, hendak kahwin ke, tiba-tiba zassss…. bakal   bapa mertua atau bos tengok. That’s it.

CuteCarry pun sentiasa berhati-hati.  Kalau bergambar pun tengok persekitaran. Kawan CuteCarry pernah bergambar di kawasan gelap dan di belakang tu seakan-akan ada gambar lampu dan sebagainya. Tiba-tiba terkeluar dalam blog dan dia dicop sebagai ‘perempuan disko!”…

ayoooo….. terkejut juga CuteCarry, sebab CuteCarry kenal dengan dia, kalau dia pi disko pun takdenya dia nak dressing macam dalam gambar tu.

Sah sah blogger yang buat cerita tu buta fesyen or dia hanya tahu lepak kat kedai mamak je.Sebab tu lah dia tak tahu apa-apa.,

Jika anda tidak minum, elakkan bergambar depan botol arak..nanti sah sah dituduh kaki botol.

Jika anda masih virgin, jangan nak bergambar dengan sesiapa atas katil, nanti sah sah dituduh….

All i can say is THAT’s IT!!!

Yes.. you might say “I don’t care what others said as long as I didn’t do it” but remember, it might effect your life,future and people around you.

Be careful.

CuteCarry pose dengan kamera… Simbol hati-hati!!!

LITE-LITE.THAT’s IT!!!