Tak Tahu Nak Pilih Warna Foundation Sesuai Dengan Anda?

Pernah tak anda alami situasi, anda keliru nak pilih warna foundation yang mana sesuai untuk anda. Lagi-lagi kalau anda nak cuba foundation dari jenama baru.

Pening dibuatnya kalau salah pilih boleh murung dibuatnya 😣.

Jom kami bantu anda memilih warna yang sesuai dengan tona kulit anda terutamanya untuk anda kulit orang Malaysia.
1. Kulit Neutral / Sawo Matang 
Bagi anda yang mempunyai warna kulit yang neutral atau sawo matang, anda boleh pilih warna natural beige. Warna ini sangat sesuai dengan kulit anda. Warna foundation yang ini akan nampak sekata dengan kulit wajah anda, tiadalah nampak kelabu muka anda nanti.
2. Kulit Putih/ Merah 
Jika anda mempunyai kulit yang putih, cerah atau merah, anda disarankan memilih warna light beige sebagai warna foundation. Warna yang ringan dan cerah akan kelihatan cantik pada kulit anda.
3. Kulit gelap 
Semua orang cantik termasuklah anda yang berkulit gelap. Untuk anda, warna foundation yang paling sesuai ialah warna coco beige. pemilihan warna ini yang ini akan membuat kulit wajah anda nampak berseri-berseri tak percaya? anda kena cuba baru anda tahu
Alang-alang dah bercakap pasal warna kulit, saja nak cerita baru-baru ni, CuteCarry telah mengadakan Program Colour CuteCarry: Kelas Warna Kulit dan Solekan di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Kami team CuteCarry telah berkongsi bagaimana nak tentukan warna make up untuk kulit.
Meriah betul kelas hari tu sampai booth kami kena SERBU!!! Tengoklah macam mana keadaan di booth jualan SLAE Cosmetics. Berderu peserta daripada Kelab Kebajikan dan Sukan BSM datang. Tambahan pula dengan produk SLAE. Semua gembira tau 😊
Ramai betul hari tu. Ini semua penangan make up SLAE. Ramai yang dah beli Cushion Foundation mengikut warna yang disarankan. Senyum lebar dibuatnya selepas dah dapat make up. Mesti lawa kan kalau anda cuba warna yang dicadangkan tadi. Berminat?

Jom dapatkan CUSHION FOUNDATION SLAE COSMETICS! Mesti anda terkejut dengan hasilnya.Klik butang di bawah untuk dapatkan Cushion Foundation mengikut warna kulit anda ⬇⬇⬇
Cushion Foundation
Terima kasih Kelab Kebajikan dan Sukan BSM! Anda memang happening!
Love,
Hafiz Mustapha
CuteCarry ❤️

Jom jemput CuteCarry ke organisasi anda untuk PERCUMA MAKE UP.

Sila hubungi kami di: 

Email:

cutecarry@yahoo.com 

No.Telefon:‭

019-337 6807

‬019-329 0397‭

03-8940 6807‬