Hotel klasik Heritage 1926 Penang hanya RM127 semalam!
13 January 2014
Jemputan ke filem Kami Histeria adalah antara majlis terawal yang diadakan dalam tahun 2014. Filem ini juga adalah antara pembukaan tahun 2014 dan kesimpulannya ia penuh dengan komedi dengan sedikit elemen seram! CuteCarry bukanlah seorang pengkritik atau kaki filem tetapi bila menonton kami histeria, hilang segala mengantuk!
CuteCarry bersama dengan Cik Lang @ Langsuir @ Banshee lakonan Fazura. Hantu cantik bercakap loghat utara yang agak gedik dan peminat setia Afdlin Shauki. Pakaian Cik Lang ialah kebaya dan pada malam gala juga beliau memakai kebaya kepunyaan beliau. No sponsor sponsor! Bayangkan muka secantik ini jadi hantu, agak menakutkan walaupun muka Cik Lang bila bertukar rupa nampak seperti topeng!
Kurusnya dia..Diana Danielle semakin slim dan kurus. Ini adalah kali pertama CuteCarry bertemu dengan beliau setelah sekian lama. Masih cantik dan mesra seperti biasa dan rahsia kurus beliau? “Jaga anak!”
Sara Ali. Best lakonan dia dalam Kami Histeria. Beliau memakai pakaian sendiri. Mix and match!!
Barisan pelakon, pengarah dan penulis skrip. CuteCarry bagi best dressed pada malam tersebut ialah Nad Zainal (bottom left). Nampak menyerlah dalam dress kuning.
Jika hendak gelak ketawa dan lakonan yang selamba dan ketawa lagi, tontonlah Kami Histeria. Memang best!