Pratonton filem Andartu Terlampau ’21 Hari Mencari Suami’

Tengok posing di bawah. Adakah sama?

CuteCarry berposing seperti Andartu Terlampau yang paling ‘hot’ iaitu Haliza Misbun. Tengok poster Andartu Terlampau memakai dress merah (seperti bridemaid dress) dah menunjukkan filem ini memang hot.


Ini adalah Andartu yang paling hot, bukan dalam poster tetapi real life iaitu Haliza Misbun. Jika didalam poster, dia memilih hot red, tetapi semasa pratonton filem yang dibuat di Cineleisure Damansara aka tempat CuteCarry selalu lepak; Haliza memilih dress hitam ‘puffy sleeve’. Memang tidak nampak macam Anak dara tua yang desperate. Tidak melampau bajunya pada hari pratonton filem ini. Haliza nampak sedikit nervous ataupun excited (I think it is both) semasa pratonton filem ini. CuteCarry tanya Haliza pakai baju designer apa,dia jawab “nanti sms….”. Setakat entry ini dipost di dalam cutecarry.com, designer baju ini masih menjadi misteri…….
Black is always mysterious, just like her dress!!!

Tolong click untuk membaca yang selanjutnya..


Ini adalah jejaka paling hot… bukan yang memakai sunglasses itu ye (sedar diri…) tetapi yang memakai berdiri segak di sebelah CuteCarry, Ari Wibowo.


Ari Wibowo ialah seorang pelakon Indonesia yang berlakon di dalam Andartu Terlampau. CuteCarry sempat bersembang dengan Ari and he is a very nice guy, very friendly with a very strong Mat Saleh accent! (Memang dia keturunan mat saleh pun kan). Ari memakai baju yang warna kelam dengan motif batik. CuteCarry tanya (dialog wajib ye) ” Ari.. what are you wearing?” dan dia jawab “seriously I am not sure who is the designer”.
Ari you always look good. I just not very sure about the pouch like bag around your waist… mmmm…..
Tapi hot tetap hot! Sebab itulah ramai yang nak bergambar dengan Ari pada pratonton filem itu!


I think this is the only bright number from the cast of Andartu Terlampau. Semua petugas di dalam pratonton Andartu Terlampau nampaknya memakai baju berwarna hitam dan tiba-tiba Erra Fazira memang nampak berseri didalam warna oren (CuteCarry juga ada unsur-unsur oren-tetap nak samakan dengan Erra kannn!!).

Effortless Erra. She is very “casual and usual” strikingly beautiful.

Gambar ini adalah masalah teknikal… sangat tidak dapat dielakkan! Walaupun gambar tidak menjadi tetap dimasukkan di dalam CuteCarry.com!

Sangat sedih…. I am so excited about meeting my favourite artist, Maimon Talib. Dia adalah artis yang paling CuteCarry suka sebab lakonannya yang memang menjadi. Kalau ada fan club, yang paling awal akan jadi ahli ialah CuteCarry dan kawan baik iaitu Joey. Kita memang minat kat dia. Kak Maimon memakai rambut afro pada pratonton filem Andartu Terlampau. CuteCarry menjangkakan ada dua sebab kenapa Kak Maimon memakai rambut afro, pertama ialah kerana wataknya didalam filem ini pun memang rambut afro!

Kedua ialah ia adalah high fashion look, macam Louis Vuitton Spring 2010 RTW. Kalau Marc Jacobs berpendapat afro ialah high fashion, siapalah kita nak kata bukan!

CuteCarry bersama dengan watak utama Andartu Terlampau 21hari mencari suami!

Andartu Terlampau 21 hari mencari suami Click here!

My last post! Ini bukan TERLAMPAU… (biasa-biasa je!)

Janagan lupa ye tengok Andartu Terlampau, cerita lawak dengan pelakon-pelakon yang memang best!