Young Celebs at Malam Bersama Bintang @ Kafe Lagenda, FINAS

Ramai juga celebriti muda yang menghadiri Malam Bersama Bintang dan Perasmian Kafe Lagenda di FINAS. Mari kita lihat gaya mereka.

dsc06441

She is always my favourite stylista, Liyana Jasmay. Very young and current. I love your jacket! Tak sempat nak tanya dia pakai jaket jenama apa sebab malam tu I sibuk beramah mesra dan “bermuah-muah” dengan kawan-kawan.

dsc06442

CHANEL BAG! Good investment Liyana.. WELL DONE. Chanel bag jika dibeli pada hari ini boleh dipakai beratus kali sehinga ke anak cucu (cari suami dulu ye Liyana!). Masih teringat kata-kata Liyana pada saya yang dia kata “I can’t afford Burberry dear” tetapi sekarang ni YOU CAN AFFORD CHANEL! Good for you. (saya masih terfikir-fikir Chanel electric blue bag…. must get, must get, must get…). Saya nak tangkap lagi gambar Chanel ni, tetapi Liyana kata tidak payahlah, nanti peminat tahu pulak! Well Liyana, Memang dah tahu pun… ni kan cutecarry. ha ha ha

dsc06439

dsc06440

Pelakon Rizal Jaafar. Simple in black shirt. Pakaian seperti ini boleh diterima untuk ke majlis-majlis separa formal.He is skinnier than me! I must work out to loose weight!

dsc06463

dsc06465

dsc06464

Haziq AF. New hair… adakah dia ingin mengikut jejak langkah Hafiz AF yang berambut seperti itu. Apakah maksudnya? Adakah ingin kelihatan lebih edgy? emmmmm….. Saya adalah peminat rambut lurus tetapi jika diberi pilihan untuk jenis rambut seperti ini bentuk muka siapakah yang paling sesuai, pilihan saya ialah Haziq. Tetapi kalau boleh janganlah rambut seperti ini ya dan bukan semua sesuai berambut seperti ini. Hanya yang mempunyai bentuk-bentuk muka tertentu memang nampak vogue dan edgy jika mempunyai potongan rambut seperti ini.

dsc06448

dsc06447

dsc06446

Lisa Surihani in Kebarung. Saya ada terbaca mengenai komen-komen wartawan yang Lisa ini selalu pergi ke majlis macam tidak bersedia je dengan pakaian-pakaian yang tidak menggambarkan dia adalah seorang celebrity. Tetapi pada hari ini boleh tahan, walaupun saya berpendapat dia boleh lagi VOGUE. Tetapi saya cukup ‘respect’ kepada Lisa kerana dia ini memang peramah. Beberapa kali di majlis-majlis,