KENAPA KERABAT RAJA PILIH BAWAL?

Kalau uols perasan look bagi kebanyakan kerabat diraja adalah tudung bawal. Masih relevan lagi ok zaman sekarang mengenakan bawal dan tidak lapuk ditelan zaman.

Walaupun saya tidak memakai tudung, saya pasti tudung bawal jika kena gaya nampak exklusif, lebih stabil, mudah digayakan dan kemas!

Perasan tak, jika kerabat diraja memakai selempang dan pakaian diraja. Bila mengenakan bawal nampak sangat klasik dan mewah. Dan memang patut bawal dikenakan kerana keunikan tudung bawal tidak dapat dinafikan.

Sebagai contoh,

Permaisuri yang meneganakan tudung Tuanku Siti Aishah memilih gaya tudung bawal yang nampk sangat manis, cantik dan classskan.

 

Pengiran Anak Sarah yang sangat muda ini adalah menantu Sultan Brunei yang lawa. Perasan tak, fashion tudung bawal adalah pilihan kebanyakan rakyat Brunei.

 

Tengku Puan Pahang, Tengku Azizah yang dikenali keperibadiannya yang sangat santai dan suka memasak ini pun memilih bawal.

Teori saya kenapa kerabat suka bawal kerana ia nampak klasik dan mewah bila digayakan dengan persalinan diraja yang merelip-relip.

Apa lagi, bertukarlah kepada bawal. Mengimbau zaman dahulu dan masih diterima pakai hingga kehari ini serta menjadi pilihan utama kerabat diraja uols. Murah pun murah, kalau nak nampak class boleh shopping di Ariani dan Bawal Exclusive. Class sangat!

————————–

PANDUAN ILMU GAYA DAN IMEJ

Buku Gaya Untuk Berjaya

Home


RM50
Postage : RM7
Jumlah: RM57

‭8600667554‬ CIMB
CUTECARRY
Sertakan:
Nama
Alamat

http://www.wasap.my/60193376807/bukucutecarry

————————————–

Untuk sebarang pertanyaan & jemputan mengendalikan seminar.

CALL & WHATSAPP:
‭019 337 6807‬
019 329 0397
‭03 8940 6807‬

HUBUNGI:
training@cutecarry.com  atau cutecarry@yahoo.com

ILMU PERCUMA:

Training

Home