Baju Raya 2012: Serbuan fashionista untuk membeli Jovian Mandagie RTW di First Lady

Selalunya kita terbaca kisah di luar negara fashionista berasak-asak untuk mendapatkan helaian designer terkenal. Peminat histeria bila Kate Moss melancarkan labelnya di Topshop manakala peminat sanggup beratur berjam-jam dan semuanya licin dalam masa kurang dua jam untuk koleksi Jimmy Choo untuk H&M. Tetapi sekarang perkara yang sama berlaku untuk Jovian Mandagie Ready To Wear di First Lady.

Terkejut juga melihat ramainya manusia yang beratur di luar First Lady beberapa jam sebelum ia dibuka untuk mendapatkan 3rd batch Jovian Mandagie Ready to Wear. Jika sebelum ini CuteCarry ada maklumkan yang koleksi ini ada terdapat¬† Zalora.com tetapi sorry mate, itu pun sudah licin! For the time being…sila teruskan membaca entry ini.


images fromJ V FB

Ada juga terdengar kisah kerana terlalu ramai sampai nak runtuh rak baju kat situ. Ganasnya kakak-kakak kita ni. Tetapi tak boleh nak salahkan kakak-kakak ni sebab koleksi RTW ni memang cantik,stylish, chic dan harganya berpatutan, harga sekitar RM200 – RM300 lebih sahaja. Memang murah..jika tiada koleksi ini, mungkin hendak membeli Jovian Mandagie pun kena fikir sejuta kali sebab mungkin ada yang habis gaji sebulan.

Perkembangan yang sangatbaik untuk industri fesyen tempatan. Kita mula menghargai bakat-bakat pereka tempatan. Sebelum ini kita hanya melihat orang beratur untuk membeli label antarabangsa tetapi sekarang keadaan sudah berubah.

CuteCarry with Jovian Mandagie. So proud of you mate!!!

JOVIAN rtw only available in FIRST lady ; JALAN TAR, SHAH ALAM, MALACCA, PENANG & JOHOR BAHRU. 3rd batch at Zalora.com will be on 30th July 2012. U tunggulah ye…

Again..yes..u are most welcome!