Girls juz wanna have fun @ Anugerah STAIL EH 2010

They just wanna have fun!!

CuteCarry telah dijemput untuk menghadiri parti Anugerah Stail EH 2010 dan ia memang best. Bukan hanya dapat makan free tapi juga dapat jumpa kawan-kawan selebriti dan juga tengok apa yang diaorang pakai!

Shanghai Surprise.Diana Danielle dengan ayunya memakai cheongsam.

It is really nice to meet Dee. Lama dah tak jumpa dia, last waktu Anugerah Industri Muzik di PWTC. She loosing weight and looks great! Kalau nak pakai cheongsam kenalah badan slim, nanti tak menjadi cheongsam nampak chee cheong fun pulak!

CuteCarry with his favourite fashionista, petite Liyana Jasmay. As usual, she is just sweet in RED.. wanna guess what is the brand?

Click click jika nak tahu.. sila click

LJ is wearing BCBG by Max Azria. The red number looks so good on her. I also love the crystal gladiator sandal.

CuteCarry dengan Irma Hasmie sementara Nabil posing sambil tengok belakang!

Chain dress in nude by Ezuwan Ismail. Mengikut kata Ezuwan dia gunakan 10 meter rantai untuk buat baju ini. Ok Ezuwan, jika untuk baju Irma u gunakan 10 meter, baju I nanti mesti 20 meter. CuteCarry tetap berangan tak mau kalah kan (popular ke CuteCarry tu?)

CuteCarry with the Fabulous girls. Wangi dan Ziz memakai pakaian Nadia Farehan. A bit like a costume tapi boleh tahan juga rekaan baju ni. Bukan semua orang boleh carry this look ye. Diaorang ni perempuan kosmik, pakai baju apa pun cantek! But not bad Nadia, not bad.

Macam berjanji-janji pulak baju CuteCarry (from Wanpa) dan Juliana Evans daripada Anizam Yusof.