Koleksi Ratu by Ezuwan Ismail hanya RM300-RM350

Bersempena dengan sambutan ulangtahun RATU yang ke-4, satu kolaborasi diwujudkan di antara RATU dan pereka fesyen, Ezuwan Ismail untukmenghasilkankoleksi eksklusif khas untuk wanita.Berharga antara RM300 hingga RM350 sahaja,CuteCarry rasa anda wajib memilikinya!

15 lokasiterpilih di seluruhnegara yang terlibatdalamjualan khas koleksi RATU by Ezuwan Ismail adalah cawangan RATU Setapak, Bangi, Semua House, Ukay Boulevard, Shah Alam (Seksyen 13), Shah Alam (Seksyen 9),Klang, AlorSetardan Kota Bharu.Turutterlibat Hotel The Royale BintangSeremban, Hotel Holiday Inn Melaka, Hotel Grand Paragon Johor Bahru, Hotel Impiana Ipoh, Hotel Zenith Kuantan selain jualansecara dalam talian.

Berkenaan RATU.
RATU yang telahdiasaskan di bawahsyarikat De GaleriRatu (M) Sdn. Bhd. semenjaktahun 2008 kini telahmempunya i 5 cawanganutamadan 3 cawangan francaisserta 20 stokis yang akti fseluruhnegara termasuk Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura.
 Lokasicawangan RATU adalah di Setapak, Bangi, Semua House, Ukay Boulevard, Shah Alam (Seksyen 13), Shah Alam (Seksyen 9), KlangdanAlorSetar. Bakaldibukapada 17 November 2012 adalahcawangan RATU di Kota Bharu, Kelantan.