Rozita Che Wan pemenang Anugerah STAIL EH 2010

Walaupun pelbagai kontroversi yang melanda, Rozita Che Wan tetap MAINTAN. Beliau adalah pemenang Anugerah Stail EH 2010!

Tetap maintain segalanya.. daripada populariti kepada badan sehinggalah kepada posing! Too much going on here.

Rozita bersama dengan anaknya yang berusia 14 tahun.Best la your mom menang banyak anugerah pada malam tu!

CuteCarry memang banyak menghadiri majlis anugerah ataupun apa-apa yang melibatkan selebriti. Antara kesimpulan yang boleh dibuat ialah MEMANG SUSAH NAK JUMPA ROZITA CHE WAN. Antaranya ialah dia ni memang akan balik cepat selepas habis acara. CuteCarry pun pernah terbaca pasal Rozita memang tidak suka melepak tidak tentu pasal. Mungkin sebab dia dah ada anak dan sebagai seorang ibu tidak bolehla nak lama-lama kan.. STYLISH AND RESPONSIBLE MOM!!!

Nampaknya selepas ini Rozita akan bergelar usahawan. Jadi businesswoman dia! Banyak yang kita bualkan pada hari tu termasuklah rancangan masa depan dia. Dia memang tidak sombong dan memang suka dengar Rozira cakap Kedah. Bestla…

BTW..Good luck Rozita.