So Soft . So Johnson Carven Ong and Pu3 Fashion Show

Oh.. what a romantic, feminine dresses!

I am at So Soft. So Johnson Carven Ong and Pu3 Fashion Show @ KLCC.

Ia adalah acara untuk mempromosikan produk Johnson Johnson yang terbaru dan juga fashion show by the celebrities! excited..excited. Walaupun dah biasa tengok fashion show ni, tapi tetap nak tengok jugak. Memang Carven Ong dan Pu3 menepati konsep So Soft . SO Johnson. Kebanyakan koleksi yang ada pada petang jumaat itu ialah daripada kain lembut (lots of chffon) dan juga potongan yang sangat feminin/girlie (sorry but I have to say this, when it is too feminine with soft and silky fabrics, it tends to look like baju tidur.. bukan semua tapi ada la sehelai dua baju!).

BUT CONGRATS to CARVEN AND PU3, MEMANG CANTEK BAJU-BAJU TU!

Scha Al Yahya having fun on the stage. Wearing ‘furry ballerina dress”. Teringat baju Bjork dalam Academy, tapi ini adalah lebih mild dan without the angsa! Only yang boleh carry this whimsical look boleh pakai baju ni dan ia termasuk Scha! Kelasssssss

Click click for more..click jangan tidak click ye

Marsha pun turut bercatwalk pada hari tu!

The winner of Make me a model. Love ur hair.

Scha Al Yahya with Irma Hasmie. Memang cantik dua-dua ni!

Sempat jugak berposing dengan CuteCarry! Sporting dua-dua ni, walaupun suruh beposing gaya-gaya macam-macam diaorang tetap cool!. Tidak sombong langsung…

CuteCarry with Yasmin Hani. Yasmin pun turut bercatwalk pada hari tu. Tetap cam model walaupun dia ni kecik molek orangnya!

CuTeCarry with Miss Malaysia World 2007 Deborah Priya Henry. Cantiknya Deborah. walaupun dah tengok dia banyak kali tetap nak tengok lagi. Muka dia bukan muka cantik yang sombong tapi muka cantik yang sangat sweet!

LET ME TELL YA SOMETHING. YOU CAN WIN THIS DRESSES!!!!..YES… YOU CAN WEAR (AND IT IT YOURS FOREVER..BUKAN PINJAM BUKAN SPONSOR (macam sesetengah baju CuteCarry!)..

CLICK JOHNSON SO SOFT FACEBOOK FAN

Sebelum habis entry, Johnson ada bagi produk-produk kepada CuteCarry. Ada 3 botol tapi satu dah bagi kat kawan sebab dia nak sangat produk tu. Tekalah sapa punya tangan yang melentik tu? Pembayang: jari-jemari itu adalah jari jemari yang menekan keyboard untuk update CuteCarry.com dan dia adalah fashion blogger..:p

Sebab muka CuteCarry tidak leh jadi model, jari jemari CuteCarry jadi model dah la!…