EMCEE YANG COMOT

“Saya, Yem merupakan seorang freelance emcee untuk majlis korporat dan juga seorang pelawak Maharaja Lawak. Rakan-rakan terdekat sering kritik penampilan saya, katanya saya nampak comot.”

“Setiap kali dikritik, saya rasa low motivated sangat sehinggalah saya berjumpa Hafiz CuteCarry untuk mengubah penampilan jadi lebih professional. Saya tak nak nampak comot lagi. Zaman sekarang ni memang ramai pesaing dan sebab itu saya perlu kehadapan, jadi lebih berketerampilan”.

– luahan hati Yem

“Memanglah kalau you nampak comot, you nampak geli tau. Orang tengok you pun geli, kalau you comot. So macam mana saya boleh bantu Yem?”.

“Disebabkan rambut dan janggut Yem macam taliban tengah depress, so saya akan…..”.

– Hafiz CuteCarry

Curious tak macam mana Yem akan diCuteCarrykan! Saksikan perubahan yang berlaku pada Yem. Nak ubah penampilan demi masa depan anda?

Tekan link di bawah :
http://www.wasap.my/60195116807/diCuteCarrykan

Please LIKE & SHARE!

Comments

comments