Levi’s underwear mendapat perhatian; thanks to Saiful

Peringatan; CuteCarry bukanlah blog politik ataupun untuk menghentam sesiapa. This is a fashion blog! (kalau nak hentam pun semua pasal gaya je.. itu pun manja-manja je!)

Tetapi saya tertarik dengan perkembangan politik Saiful vs Datuk Seri Anwar Ibrahim. Terutamanya ketika Saiful memakai seluar dalam Levi’s dan ia telah ditunjukkan di dalam mahkamah.

Tetapi Levi’s underwear hanya mendapat perhatian saya setelah membaca kisah tentangjenamayang dipakai oleh Saiful ini. Selain daripada itu, kemeja Ralph Lauren juga dipakai oleh beliau turut diserahkan kepada mahkamah. Saiful, u got style!

Levi’s underwear NEVER my favourite. Salah satu sebabnya ialah ia material dan cuttingnya yang tidak berapa saya suka. Jangan tidak tahu ye, cutting underwear lelaki juga penting kerana jika potongan/cutting tidak sesuai dengan bentuk badan, kita tidak selesa dan pakai seluar pun nampak tak terletak. Sebagai contoh, jika seluar dalam yang terlalu besar atau terlalu kecil, bentuk punggung/badan kita tidak akan terserlah. (talk to myself.. the flat bottom!)

levis1

levis2Tidak suka underwear jenis begini. Sebab kadang-kadang jika kita memakai seluar yang material agak nipis atau melekat ke badan (seperti skinny), akan nampak bekas di belakang. It is