Item Fesyen pilihan CuteCarry di Hari Raya

CuteCarry bersama-sama dengan my beloved nieces. Gambar ini diambil pada tahun lepas and I am wearing Omar Ali. Pada tahun ini anak-anak saudara CuteCarry tidak beraya di sini kerana beraya di kampung bapa mereka. I miss u my dear Dinah, Damia dan Dawisya. U are my everything!

Pada hari raya tahun ini, CuteCarry telah memilih pakaian yang akan dipakai. Pilihan CuteCarry ialah.

Baju yang akan dipakai oleh CuteCarry di pagi raya Baju Raya Bon Zainal. Memang cutting yang amat bagus dan juga workmanship yang terbaik. Ia dibuat daripada satin yang bermutu tinggi. Selesa betul memakainya. Click here for details.

Tidak lengkap hari Raya tanpa kasut. Kasut Gladiator untuk dipakai bersama dengan baju Melayu daripada Zalora. Click sini untuk melihat gladiator tersebut.

Baju Melayu akan dipakai pada hari raya pertama. Hari Raya kedua dan seterusnya, CuteCarry memutuskan untuk memakai rekaan KN by Key Ng. CuteCarry telah ‘going mental’ membeli bajunya di KLCC selepas mendapat diskaun antara 10% hingga 70%.  Corak yang agak whimsical, loud dan juga cutting yang sesuai dengan tubuh badan CuteCarry. Im having a colourful raya!

Seluar pula CuteCarry telah membeli Alpha Dockers Khaki. Tetapi warnanya lebih loud.

Selepas hari raya mesti banyak rumah terbuka kan? CuteCarry akan memakai baju tajaan Amina. Cantik tak kurta merah ni? Berminat call 012-2050483

TERAKHIR, tidak lengkap rasanya jika tidak membeli sunglasses baru. CuteCarry akan memakai Giorgio Armani yang akan digayakan dengan baju melayu dan juga seterusnya!

Kawan CuteCarry Mazliaty menggakan Police manakala CuteCarry pula Giorgio Armani. Harga sekitar RM760 (kalau tak salah..lupa pulak harganya!)