Wanpa jadi personal shopper dan stylist CuteCarry!

Kerja CuteCarry adalah sebagai seorang perunding imej dan bidang tugas ialah shopping untuk client. Tetapi pada kali ini, CuteCarry tukar sikit role tu dengan orang lain menjadi personal shopper dan stylist CuteCarry iaitu Ridzuan Ismail daripada Wanpa. Konsep THRIFT, FRUGAL and EFFORTLESS iaitu pakaian mampu milik oleh semua (MURAH)  juga mesti menampakkan CuteCarry muda!!!   Hasilnya, Head except toe from Brand Outlet di Fahrenheit, Bukit Bintang.

Brand Outlet at Fahrenheit.Stripe Top (RM50 for 2), Skinny Khakis (RM100 for 2), White rimmed shades (RM30 for 2). Gladiator from Zalora.com (only RM39!)- itu memang Cutecarry dah beli sebelum itu.

Gembira betul CuteCarry dapat shopping barang-barang yang amat murah dalam satu masa. Jumlah keseluruhan shopping di Brand Outlet hanya RM180!!! Tidak semestinya mahal kalau hendak bershopping.CuteCarry akan cuba untuk cari tempat-tempat yang murah dan berpatutan dan akan post didalam entry-entry yang seterusnya!

CuteCarry with Ridzuan Ismail from Wanpa @ Bukit Bintang. Supper at 12.00 am. Love the garden pasta!

Memang best. Thank you RidzuanIsmail from Wanpa sebab  sebab menjadi personal shopper dan stylist  CuteCarry.  Selepas habis membeli belah terus tukar baju tersebut di dalam tandas awam di Fahrenheit dan kita teruskan tengok wayang,makan, minum dan relax-relax jap!

Bershopping dengan rakan-rakan adalah perkara yang paling menyeronokkan. Agenda shopping yang sangat relax dan selepas tu disusuli dengan makan dan lepas tu shopping lagi, minum coffee lagi dan sebagainya. Tetapi hati-hati bukan semua p kawan-kawan boleh ajak bershopping .Kalau keluar dengan kawan-kawan kita yang memang baik dengan kita tetapi kurang dalam bab-bab bershopping atau waktu tu dia tengah bad mood (read: period. Period!) silap-silap kita boleh bergaduh dengan dia. Justeru, untuk mengelakkan pergaduhan, sila elakkan keluar untuk sessi bershopping dengan rakan-rakan anda yang berperangai sedemikian!

Berminat mendapatkan khidmat training untuk korporat, kerajaan atau perseorangan, sila click disini atau call 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com.