Badan Gemuk Pun Cantik, Anda Nak Tahu Kenapa?

APA? BADAN GEMUK PUN CANTIK? Betul anda tak salah baca, kalau anda adalah seorang yang berbadan besar atau PLUS SIZE sebenarnya anda orang yang bertuah kerana kecantikkan anda dipandang melalui sudut yang lebih berbeza dari orang lain.

Kalau anda masih percaya bahawa nilai kecantikkan individu hanya terletak pada paras rupa dan bentuk badan semata anda 100% salah kerana permikiran sebegini boleh jadi punca anda masih ditakuk lama dan tak maju.

Seseorang dengan pemikiran yang positif akan selalu mendapat apa yang mereka nak kerana MINDSET adalah kunci bagi segala kejayaan. Memiliki mindset yang positif juga adalah satu bentuk kecantikkan dalam diri.

Apa yang paling penting anda kena pandai dalam pengayaan dan pembawakkan diri anda dengan cara yang betul. Jika anda berjaya menguasai 2 perkara ini pasti anda tahu apa yang perlu dilakukan untuk menjadi cantik dikhayalak umum.

Perkara yang pertama yang anda kena buat untuk menjadi cantik dimata ramai, anda perlu mula jadi cantik dimata anda sendiri dahulu, dengan kata lain anda kena belajar hargai diri sendiri dan yakin dengan diri anda. Kecantikan sebenar bukan hanya dipandang dari paras rupa yang menawan tapi juga dari perwatakan yang mampu buat orang tertawan.

Rupa Yang Cantik Perlu Seiring Dengan Adab Yang Mulia

Hafiz Mustapha

Untuk lebih lanjut , saksikan video penuh Hafiz Mustapha Pakar Perunding imej anda berkongsi tips 5 PERKARA PLUS SIZE WAJIB TAHU, istimewa hanya untuk anda.

Pastikan anda SUBSCRIBE, LIKE COMMENT DAN SHARE. Saksikan lebih banyak video di Youtube CuteCarry TV untuk lebih banyak tips dan informasi mengenai fesyen, imej dan etiket sosial.

Akhir kata, anda bukan tak cantik anda cuma belum diCuteCarrykan je!!