Advertorial: Penghawa dingin Fujiaire yang cute dan stylo!

Cuaca yang nyaman dan sejuk memang menjadi pilihan CuteCarry. Jika orang lain sibuk-sibuk sakit hati bila cuaca mendung dan rasa mood tidak menentu, CuteCarr y rasa gembira sebab itu adalah hari yang mendung adalah hari yang sejuk!

Jika hendak berehat pun CuteCarry cari kawasan yang sejuk dan nyaman. Bukan TERLALU sejuk seperti yang CuteCarry pernah alami semasa di Minnesota, USA yang kesejukkannya mencapai -17. It was so damn damn cold I couldn’t take it anymore. Looks can be deceiving too,like yeah, the snow looks picture perfect but the negative temperature? You do not want to feel it!

Tetapi CuteCarry paling suka tempat yang tidak terlalu sejuk seperti di negara kita, seperti Amsterdam dan London di musim bunga ataupun di tempat kita sendiri iaitu Fraser Hills. Suasana yang sejuk akan menyebabkan mood akan baik dan seterusnya prestasi kerja akan meningkat.  Tidur pun akan lebih nyenyak jika suasana sejuk.

CuteCarry di Cameron Highlands

CuteCarry juga rasa tidak perlu pergi jauh-jauh, di Cameron highlands pun boleh menikamati suasana yang segar . Cuma adakah anda perasan yang kadang-kadang cuaca di Cameron Highlands juga boleh menjadi panas. Tahukah juga tiada penghawa dingin di hotel-hotel di Cameron Highland?

Satu cadangan bernas daripada CuteCarry, apa kata semua hotel-hotel di Cameron Highlands memasang penghawa dingin Fujiaire?

Kita memerlukan penghawa dingin yang dapat menjadikan rumah kita sesejuk dan nyaman seperti di hutan-hutan Cameron Highlands  (bila musim sejuk) dan Fujiaire adalah pilihan yang paling sesuai.

Bukan sahaja Fujiaire ini sangat cute tetapi ia ada 3 TAHUN WARRANTY. So, janganlah risau sebab tiga tahun tu jangka masa yang lama! Jaminan itu bukan hanya untuk compressor tetapi keseluruhan indoor unit!

Remember this important point:- –Fujiaire offers three-year FULL BODY warranty programme (the aircond unit and compressor). Ada tak air conds yang yang sanat berkualiti tetapi ada WARRANTY THREE YEARS!!! Kalau  ada baby, tiga tahun dah besar, boleh berjalan berlari segala!!!

Air conds ini juga  ada SETAHUN JAMINAN yang meliputi keseluruhan air conds dan juga labour charge. Tetapi jika anda mendaftar di laman web  www.fujiaire.com.my,  dalam masa dua minggu daripada tarikh pembelian, anda akan dapat sehingga tiga tahun yang akan cover bahagian badan air conds sahaja.

 

Dengan adanya jaminan-jaminan tersebut, anda semua tidak perlu risau sebab ia dah cover segala semua benda. Tidak perlu pening kepala jika ada apa-apa masalah.

Best kan?

Tidak banyak jenama penghawa dingin yang betul-betul mengambil berat tentang keperluan pelanggannya. Fujiaire adalah contoh jenama yang amat mementingkan penghawa dingin dengan khidmat selepas jualan.

Disamping itu, tidak perlu bersusah payah untuk menghantar warranty card seperti cara convensional, anda hanya perlu isi semuanya ONLINE. Mudah kan?

Apa tunggu lagi, jika rumah anda tidak mempunyai penghawa dingin atau ingin menukar yang baru, bolehlah bertukar kepada Fujiaire kerana ia amat mementingkan satu komponen utama didalam keseluruhan perniagaan, THEY REALLY CARE ABOUT YOU!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=00akd3L10qs&feature=youtube_gdata_player[/youtube]