Glam Magazine 7th Anniversay Party Best Dressed: Tiz Zaqyah, Kaer and Bront Palare

Speechless…CuteCarry @ Glam Magazine 7th Anniversary Party. Sebelum apa-apa Happy Birthday GLAM yang sentiasa GLAM!!

Ok.. mulut ternganga balik..speechless!

CuteCarry ter-speechless bila tengok Tiz Zaqyah. Setiap kali tengok mesti speechless sebab dia ni terlalu cantik. Setiap kali tengok, memang semakin cantik. Like va va voom!

CuteCarry with Tiz

Tiz with the designer Alia Bastaman

Tiz is wearing one shoulder dress by Alia Bastamam. She is the winner of best dressed. the beautiful spring colour, it’s like a pick from the spring runway straight to the real way. The best feature: NO UNWANTED ACCESORIES. Styling yang bagus akan menjadikan pakaian lebih menarik dan stylo. Ingat tu.Bayangkan jika ada sejambak rantai yang ewwwwww….. failed!!!

The hair. Teringat Madonna Blonde Ambition Tour hair!

Kaer menang Best Dressed Male. Loose with a bow. Not everyone can carry this look. Jika tidak kena gayanya nampak macam waiter tak menjadi! Tetapi Kaer carry the look well! I am kinda like it walaupun I would probably will not be in this look. Not my style.But, well..we are in fashion world, I’ll never know!!

Pemenang best dressed juga, Bront Palare. Boyish, fresh and newspaper boy! I will go for this look. BTW jika anda perasan Bront memang suka pakai sneakers walaupun apa jua pakaiannya, daripada formal suit to everything!

BTW..jika nak tengok pameran Glam,sila ke GARDEN MIDVALLEY NOW!