Kelas Corporate/Fashion Grooming setiausaha di Kota Kinabalu,Sabah.

CuteCarry telah dijemput untuk ke Kota Kinabalu Sabah untuk mengadakan kelas grooming sempena Minggu Setiausaha. Peserta-peserta yang hadir bukanlah hanya daripada Kota Kinabalu tetapi kebanyakannya adalah daripada Semenanjung. Bertuah betul mereka,bukan hanya sekadar dapat pergi kursus tetapi juga berjalan-jalan!

Grooming class selama dua hari ini juga disertai oleh Fara daripada Butikpinkku untuk tudung manakala kelas solekan adalah dibawah kelolaan  makeup artist Joey Makeover.Selain bertuah dapat jalan-jalan di Kota Kinabalu, peserta juga dapat FREE MAKE UP dan TUDUNG. Ini adalah untuk praktikal kerana kali ini kelas bukan hanya teori tetapi setiap peserta dapat mencuba sendiri apa yang dipelajari.

Habis course, sempat makan lokan dan air kelapa bakar di Salut bersama-sama dengan setiausaha-setiausaha  tu. Sedapnya lokan bakar yang telah di adun bersama rempah. SEDAP!!!! Murah pula tu, 20 ekor (atau lebih) kupang sekitar RM12. Memang berbaloi.

 


Thank you guys.. love you. Kalau berminat hendak mendapatkan perkhidmatan grooming CuteCarry bolehlah telefon 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com atau klik disini.