Pati Delima Gulsan yang mengurangkan alergik dan resdung CuteCarry

Jika anda ingin menganiaya CuteCarry jalannya senang sahaja iaitu dengan memasukkan unsur-unsur udang dan belacan ini dalam makanan yang dihidangkan (tapi hanya udang, seafood lain 4 kilo sekali makan pun takpe!). Selepas itu akan hampir pasti yang CuteCarry akan bersin macam naga mengeluarkan api. Dapatkah anda bayangkan jika CuteCarry bersin dan gatal-gatalbadan ketika ada fashion show, meeting , sedang bagi talk diseminar atau sebagainya. Memang azab! Tetapi itu dulu sebab sekarang CuteCarry dah jumpa ubat sangat bagus untuk masalah alergik CuteCarry iaitu Pati Delima Gulsan!

Pati Delima Gulsan RM25.

CuteCarry mencuba ubat ini setelah ramai ahli keluarga dan saudara yang menagkui ubat ini sangat bagus, ada yang hilang alergik resdung, lelah dan sebagainya. Mula-mula agak sceptical sebab dah cuba banyak ubat daripada pakar beratus ringgit sekali jumpa pada beli ubat tepi jalan tapi keadaan masih sama. Tetapi tidak sampai sebotol mencubanya iaitu minum pagi dan malam, alergik sangat-sangat kurang. Antara percubaan yang paling ‘ajaib’ ialah  CuteCarry makan nasi lemak dengan sambal tumis udang. Setelah sehari suntuk, CuteCarry tidak bersin!!!Sebelum ini tidak sampai beberapa minit setelah makan, mesti terus terasa gatal hidung dan bermula episod bersin. Pernah sekali makan kangkong goreng belacan malam sebelumnya, pagi esoknya CuteCarry bersin sepanjang flight daripada KL ke Penang. Orang duduk sebelah CuteCarry pun nampak sangat tidak selesa!

Now tidak lagi, I can eat what ever I want.. I mean like whatever! Yes.. I’m digging my nasi lemak, mee rebus,laksa (kuahnya ada udang kering atau belacan),cucur udang..goshhh…everything. syukur alhamdulillah..

Bila dah makan, terpaksa la pi gym!!! Spec: Gucci, shirt: Calvin Klein, short and sneakers: Adidas. Location: Gym yang dianggotai CuteCarry, sangat privacy dan tak ramai orang..

ps: CuteCarry tidak dibayar untuk promote benda ini, ini sharing secara ikhlas dalam blog sebab ia sangat bagus. CuteCarry dah beli banyak botol untuk kawan-kawan CuteCarry. jika berminat boleh telefon Hairil di 0192802480.  But if you want from my stock pun ok gak. email cutecarry@yahoo.com call 0193290397. I know the suffering, thats why I am willing to share this with you!!!

XOXO.