Perundingan imej untuk ahli politik oleh CuteCarry

Pilihanraya akan diadakan pada 5 Mei 2013. Letih rasanya menunggu pilihanraya sebab terlalu banyak benda negatif yang terbaca, terutamanya dalam facebook. Mengutuk sana, mengutuk sini.. terfikir juga, adakah apa yang diupdate atau dishare dalam facebook akan mengubah pandangan rakan-rakan facebook lain berkenaan dengan siapa yang mereka akan undi? Anda share kata orang ini salah,parti ni tak betul..adakah ia akan mengubah apa-apa keadaan? Silap-silap yang dipost/share tu adalah tidak betul. Terus jadi fitnah.

Tetapi perkara terbaik ketika pilihanraya ini ialah CuteCarry dapat banyak clients yang terdiri daripada ahli politik. Tiba-tiba ahli-ahli politik mencari CuteCarry. Rezeki pilihanraya sangat!

Mereka memerlukan gaya yang segar dan baru untuk bertanding. Sebagai seorang perunding imej, Cutecarry tidak akan memberikan khidmat nasihat seperti memberikan seperti biasa. Mereka adalah ahli politik dan imej amatlah penting. Pakaian akan melambangkan siapakah mereka.

Ahli politik yang ingin mengambil hati rakyat tidak boleh memakai suit sepenuh masa, jika berkempen di kampung, pakailah pakaian yang akan dihormati oleh orang kampung supaya dipandang tinggi. Tetapi pakaian tersebut tidak boleh terlalu bergaya sehingga menyebabkan ahli politik tersebut nampak seperti terlalu mewah. Jika ahli politik tersebut membawa isteri, Cutecarry nasihatkan janganlah memakai terlalu banyak barang kemas atau terlalu banyak bling-bling.  Leave your jewelries at home! Ini bukannya masa untuk menunjuk-nunjuk. Jika terlalu banyak barang kemas nanti tuduhan lain dilemparkan. Tambahan lagi, anda nampak over!

Jika berkempen untuk remaja, janganlah memakai kemeja yang nampak terlalu ‘korporat’ atau ‘uncle-uncle’. Cuba fahami jiwa remaja yang sukakan sesuatu yang segar tetapi ahli politik tersebut tidak boleh menjadi muda seperti remaja. CuteCarry mencadangkan agar t-shirt polo yang berwarna atau  kemeja yang membuatkan ahli politik tersebut nampak muda. Barulah orang muda suka tengok!

Cutecarry juga masukkan unsur -unsur kebersihan, daripada bau mulut sehinggalah kepada bau badan. Nak berkempen janganlah ada BO! (body odour..)

Jika memakai suit,jangan butangkan semua ye… gunakan konsep S.A.N. Nak tau apa itu S.A.N? Apa kata dapatkan khidmat CuteCarry untuk khidmat grooming anda?

Terbuka untuk lelaki dan wanita.

CuteCarry boleh datang ke tempat anda, bukan untuk mengubah tetapi memperbaiki. I won’t change people because I know I can’t, all I can do it to improvise the 3 aspects: ABC. A-Appearance, B-Behaviour and C-Communication.

Call me at 0193290397  atau email cutecarry@yahoo.com.