Rawatan spa di Manjakaki (juga menangi treatment percuma)

Kehidupan yang sangat sibuk menyebabkan masa rehat Cutecarry sangat terhad. Kalau ada masa pun CuteCarry hanya boleh tidur. Itulah terapi yang boleh CuteCarry dapatkan dengan gaya kehidupan sekarang.  Pada hari minggu lepas CuteCarry ada sedikit masa untuk rehat dan bercadang untuk tidur atas sofa  dirumah tetapi tiba-tiba dapat call daripada spa Manjakaki untuk dapat sesi percuma. Best juga dapat sessi spa percuma ni…tanpa banyak soal CuteCarry said YES!

Terdapat macam-macam servis yang terdapat di spa manjakaki daripada hong kong foot massage sehinggalah kepada sauna dan body scrub! Cutecarry dah cuba pakej dia iaitu foot reflexology, scrub dan massage. Memang best. Bukannya hendak puji sebab dapat free tapi memang terbukti. Dia membuat kita rasa selesa dan bukannya sakit.Badan pun rasa ringan lepas sesi.  Memang relax betul pada hari itu,  Ketenangan bermula bila masuk ke dalam spa ni.  Interior decor nya tenang, bersih dan sangat teratur.

CuteCarry buat sessi ini di cawangan Wangsa Maju (dalam Carrefour). Semasa mendapatkan rawatan, ramai betul family yang datang buat rawatan. Memang tempat yang sesuai untuk beristirehat.

Harga bermula daripada RM20  untuk urut kaki dan RM3o untuk body relaxation. Tetapi ini adalah pakej terbarunya

1. Body relaxation, body scrub, sauna and aroma air treatment (90 mins)

2. Body relaxation, foot scrub, sauna and aroma air treatment (90 mins)

3. Manicure treatment, pedicure treatment, heel track treatment (90 mins)

semuanya berharga RM120.

Sangat berpatutan. Kalau bawa satu family pun tidak mengapa. Jangan risau disini ada therapist lelaki dan perempun, so boleh pilih.

WangsaMaju 0172912612

Kota Damansara Giant 0172427663

Tesco Manjalara

Sempena hari ibu juga, warga emas yang berumur 60 tahun keatas percuma baucer! Tapi ni hanya utk cawangan Carrefour Wangsamaju

Jika anda minat nak menang baucer ini,sila like my fanpage dan jawab soalan itu disitu!