Schwarzkopf penyelamat CuteCarry ketika casting

CuteCarry merasa amat bertuah kerana telah diberi peluang untuk mencuba produk-produk Osis daripada Schwarzkopf. Produk-produk yang baru berada dipasaran ini sudah pun digunakan dengan sepenuhnya oleh CuteCarry dan memang sangat baguslah. Tambahan pula sekarang CuteCarry sibuk ke sana sini,rambut kena sentiasa “terletak” ditempat yang sebenarnya!

CuteCarry telah dipanggil untuk ke casting satu iklan. Tetapi sebelum pergi kenalah pastikan rambut sentiasa cantik kan.

BEFORE: Ini adalah rupa CuteCarry sebelum menggunalan produk tersebut. Konon-kononnya au-natural la kan. Rambut very dull and looks really unhealthy. Nampak macam baru bangun tidur kan? Indeed… CuteCarry memang baru bangun tidur. Kalau rambut tidak digayakan betul-betul, memang nampak macam baru bangun tidur. Jangan haraplah nak dapat job kalau rambut macam ni.

Sebelum pergi casting, CuteCarry telah menggunakan Osis 4 play Texture. Cara menggunkannya mudah je, letakkan pada rambut dan gayakannya. Tidak perlu pakai stylist. Buat sendiri pun boleh!

nak tengok lagi sila click..click click…

AFTER: Dan juga CuteCarry tengah posing dengan G-Force Extreme Hold Gel. Memang extreme lah dia jaga rambut kita. By the way? ok tak rambut CuteCarry?

NASIB BAIK CUTECARRY GUNA PRODUK-PRODUK NI SEBAB CASTING KALI INI SANGATLAH LAMA DAN MEMERLUKAN PELBAGAI EXPRESI. KIRANYA DEKAT NAK 4O MINIT JUGALAH DOK BERPOSING DAN MEMBERIKAN PELBAGAI EXPRESSION DEPAN KAMERA.CUBA Tengok..

MACAM-MACAM LAH..

PALING PENTING WALAUPUN LETIH DAN PELBAGAI GAYA,RAMBUT CUTECARRY TETAP MAINTAIN, THANKS TO