Sexy lingerie untuk plus size (juga pelbagai saiz!)

CuteCarry telah mengadakan  banyak kelas-kelas grooming dan juga mempunyai klien-klien untuk image consulting. Sudah terlalu banyak bentuk badan yang CuteCarry tengok, daripada kategori buah iaitu apple atau pear sehinggalah kepada bentuk-bentuk pelbagai segi, empat segi, tiga segi dan sebagainya.  Ramai yang tidak begitu selesa dengan bentuk badan, terutamanya wanita kerana….

Realiti: Bukan semua orang mempunyai badan seperti model Victoria Secret.
Yes..itulah yang anda semua wanita perlu ketahui. Anda bukanlah mempunyai aset yang membolehkan anda memakai “kepak-kepak angel” dan berjalan diatas runway diiringi lagu “Move Like Jagger” dan dicium oleh Adam Lavigne.
Malang lagi sebab dah lah tidak dapat catwalk dalam lingerie Victoria Secret, nak beli lingerie pun susah!!!
Tetapi jika anda pembaca tegar CuteCarry, anda boleh menjadi seksi seperti model-model tu dengan memakai lingerie mempunyai  saiz badan anda. Ada satu site yang menjual pelbagai jenis pakaian yang sesuai  untuk mereka yang berbadan plus size atau besar.
Jika anda perasan, pakaian dalam plus size yang dijual juga  ini selalu sangat memboringkan, seperti guni yang dipotong jadi pakaian dalam. Langsung tiada unsur-unsur seksi. Tetapi di ladiesjuzfit,pakaian-pakaian yang dijual ini adalah sangat seksi dan stylo.
Cuttingnya adalah pelbagai, pilih mengikut personaliti anda samada flirty, serious, sexy,cheerful and almost everthing.  Ia adalah sesuai dengan bentuk badan anda yang agak besar itu.

Apa lagi, jom shopping di JuzFit . Memang terlalu banyak lingerie yang seksi.
Ps: Ingat,taste manusia adalah pelbagai,  bukan semua lelaki seperti Adam Lavigne yang  sukakan wanita yang mempunyai  badan seperti Victoria Secret Angels.  Ramai juga yang sukakan badan seperti anda. Big girls are beautiful!!!!

Click and click http://ladies.juzfit.com