Shopping dan tempah kasut secara online di Zenith Divas

Sapa yang tidak minat kasut sila angkat kaki?
Jika anda angkat  kaki, mungkin blog Cutecarry ini belum memberi anda keinginan yang paling best iaitu memakai kasut yang cantik. You know how much I love shoes,nasib baik la Cutecary dilahirkan sebagai lelaki, kalau perempuan mahu muflis beli kasut..wait.. jadi lelaki pun dekat-dekat nak muflis kan!!
Tapi jika anda minat kasut mungkin berminat dengan kasut yang menarik ini. Tidak mungkin lagi semestinya kerana semua saiz ada!!!
YES.. SEMUA SAIZ ADA KERANA KASUT ANDA AKAN DI CUSTOM MADE.
Mesti pernah merasa pengalaman berminat dengan satu design kasut tiba-tiba kasut tak muat pulak!! Sakit hati tak? Ada tak rasa nak menjerit dan putus asa.
Macam feeling-feeling kaki sekecil Cinderella tapi hakikatnya Gorilla!
Takpe uols, walaupun kaki Gorilla, jika anda melawat blog Zenith Divas, kasut-kasut adalah dibuat mengikut saiz kaki anda (saiz kaki Gorilla included!).
Design-design kasut disini  juga boleh dikategorikan sebagai glamour, tetapi designnya juga boleh digunakan untuk day and night. Glamourous day and nite.
Selain itu, jika anda jenis yang suka pakai kasut yang dah siap, boleh juga shopping di sini. Macam-macam jenis kasut yang sesuai dipakai oleh fashionista macam anda!
Dan JIKA BELI BANYAK-BANYAK LAGI MURAH.MANA NAK DAPAT TU? KALAU BELI KASUT WAKTU KAT KEDAI BELI BANYAK-BANYAK PUN TAK DAPAT MURAH!!!