UiTM Graduate Fashion Show 2012

UiTM Graduate Fashion Show 2012 adalah antara salah satu acara pertunjukan fesyen yang menjadi tumpuan kerana ia menunjukkan siapakah bakal pereka fesyen yang akan masuk kedalam real world. ¬†Seperti anda ketahui, ramai fashion designer lahir daripada UiTM. CuteCarry telah hadir ke graduate show 2012 yang diadakan di Solaris Black Box Solaris Dutamas dan ramai juga designers yang mempunyai potensi and I am sure we will like see some of them more often in the near future. Tiada tema dalam show ini, so ada yang experimental dan ada juga yang sangat ready to wear. Student-student ni baru nak bermula so kalau ada lah gambar-gambar show ini diambil dan dimasukkan dalam blog-blog janganlah kutuk lebih-lebih ye, give them a chance will ya, when they enter the real world and if they keep repeating the mistakes probably you can but …I always believe that kalau buruk cam na pun baju tu, jangan kutuk lebih-lebih lah. It can be very personal.

Sebenarnya CuteCarry datang lambat sikit ke show tu dan terlepas beberapa designerla. But, you can always SUBSCRIBE to my facebook to see more of the photos.

Enjoice!!

I am going for colour blocking, red and blue. sebenarnya mix and match je dengan apa yang ada dalam wardrobe, lepas show ni terus berlari ke show Thomas Sabo pulak.Sebab itulah tidak sempat nak ‘beramah mesra’ dengan ramai orang kat situ!! rambut pun tak berapa nak elok sebab bersiap lepas habis meeting, memang berlari ke sana ke sini pada hari tu. Sebab tu lah bawa beg besar bagak bawak ke show tu sebenarnya dalam tu ada lah segala benda daripada notebook guna waktu meeting tadi sehinggalah kepada macam-macam!!!

Many thanks to Faizal Hamid for the invite ya..

Best designer… Its a GIRL!!!!!!!! and congrat guys..