450 peserta di Kuantan hadir ceramah CuteCarry!

 

Ceramah ini mencatat rekod hadirin paling ramai yang pernah hadir untuk kursus bersama CuteCarry. 450 orang (mungkin lebih) didalam Dewan di Kuantan, Pahang.  Sebenarnya, menurut kata urusetia ramai lagi hendak hadir tetapi disebabkan tempat yang terhad maka hanya dapat menampung jumlah ini. Syukur Alhamdulillah kerana sambutan yang diberikan amatlah menggalakkan. Peserta bukan hanya dari Kuantan tetapi seluruh Pahang.

Ramai sungguh followers CuteCarry di Pahang!

Terima kasih kepada urusetia, PUSPANITA Pahang berkerjasama dengan SUK Pahang kerana menjemput CuteCarry.

Persoalannya, bagaimanakah untuk mempersembahkan ceramah kepada crowd yang besar seperti itu? Nervous… erm… CuteCarry punya tahap confident tahap dewa dewi jula juli (so, so over the rainbow., terover sudah..) so untuk nervous mungkin tidak. Cuma perlukan pendekatan yang berbeza.

Pendekatan berbeza antara peserta seramai 30 orang dan 450 orang tetapi berpegang pada prinsip sama iaitu maklumat perlulah sahih dan boleh diamalkan oleh semua. Peserta ramai juga memerlukan CuteCarry peka terhadap keadaan sekeliling dan persembahan kena sentiasa ceria, barulah orang tidak mengantuk!!

Well… you can read and digest what type of person I am kan, melalui entry-entry I dalam blog ini. I am a very happy person!

 

Disetiap kursus juga CuteCarry akan bertemu dan berkawan dengan ramai orang, antaranya ialah Datin Liza yang amat sporting dan happening! Malam itu juga Datin Liza belanja CuteCarry makan sea food di Tanjung Lumpur.  Dinner juga disertai oleh menantu Datin Liza yang juga happening semperti mertuanya!

Thank you very much orang Kuantan!!!

Jika beramai-ramai ingin dengar ceramah CuteCarry (ataupun belanja I dinner!.. LOL) boleh lah hubungi CuteCarry.

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama  CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry