5s bukan TADIKA! (Kursus 5s dan penjenamaan bersama ALAM DINGIN di Kemaman)

5s dan penjenamaan adalah berkaitan. Jika hanya dibuat sekadar 5s, impaknya tidak akan begitu kuat. Tanggungjawab yang diberikan oleh Alam Dingin Sdn Bhd, sebuah syarikat industri penghawa dingin digunakan sepenuhnya.

5s bukanlah membosankan. Ia sepatutnya mudah dan bukan menjadikan pejabat seperti tadika. Itu adalah antara tips daripada CuteCarry untuk menjadikan 5s dipejabat anda lebih baik!

Kesempatan di Kemaman juga digunakan untuk menikmati jenama Kemaman, MAKANAN!

Jika di Kemaman pagi-pagi kita makan breakfast ini. Kopi cham + roti bun kaya butter + marc by marc jacobs (okay…that is mine, you can’t get it in Kemaman!)

A fishy story. Sedap sate ikan atau lokching.   6 cucuk hanya RM2. Lokasi Pantai Mak Nik, Kemaman. For Waze, just search for Monica Bay.

Generous portion of rojak ayam @ Selera Awie, Kemaman at only RM5. Chicken, noodles, hard boiled egg, vege and tasty peanut rojak kuah. Servis cepat dan restoran agak boleh tahan kebersihannya. Lokasi berdepan dgn Bank Rakyat Kemaman.

 

Selesai mengendalikan kursus 5s & Branding utk Alam Dingin Sdn Bhd. Hajat hati hendak bermalam di Kemaman tapi esok ada kerja perlu diselesaikan di KL. Sebelum pulang saya sekali lagi ke Hai Peng Kopitiam untuk menikmati laksa ini.

Berminat menganjurkan kursus di tempat anda?

Kepakaran CuteCarry ialah didalam kursus-kursus untuk korporat dan kerajaan seperti 5s, penjenamaan, perunding imej, keterampilan diri, protokol, etiket, motivasi, komunikasi, neuro linguistic programming (NLP), bahasa badan, pengendalian majlis rasmi dan sebagainya.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA