Anda boleh jadi seorang pemenang!

seminar, winner, image, training, perfume, perbaiki diri

Siapa kata kena masuk pertandingan peringkat abtarabangsa baru layak dinobatkan sebagai pemenang? Siapa kata kena ada duit berkepuk kepuk dalam poket baru boleh dianggap pemenang? Sesiapa sahaja boleh jadi pemenang asalkan beliau mempuyai keinginan untuk keluar dari comfort zone dan rebrand themselves.

Ada juga yang berkeinginan begitu tapi tak tahu pula cara. Tak apa, kami boleh tolong. Hafiz Mustapha dari CuteCarry merupakan perunding imej dan trainer bertauliah. Beliau boleh bimbing anda langkah demi langkah untuk mengubah kehidupan yang sudah mulai membosankan itu.

Antaranya ialah mengendalikan Seminar Winner Self Image (WSI). Disini, anda boleh belajar untuk memperkukuh skil komunikasi, protokol, etika, penampilan, dan sebagainya.

Berikut merupakan seminar yang dijalankan pada hujung bulan Jun. Peserta memberi kerjasama yang padu dan sambutan sangat memberangsangkan. Terima kasih semua!

Dah semakin dengan puncak kejayaan, jangan lupa berwangian dengan CuteCarry. Takut target pula yang menjauhkan diri kerana bau badan. Rugi kan