BAJU RAYA RIZALMAN HARGA RM6000 keatas HABIS DIJUAL

Image may contain: 7 people, people standing

Saya adalah orang fesyen, bermula sebagai blogger fesyen dan sekarang perunding imej dan sekarang penceramah dan konsultan.  Sewaktu zaman blogger, team Rizalman ada menjemput untuk ke pertunjukan fesyen antaranya koleksi beliau iaitu Puteh by Rizalman.

Ada yang hairan dan  bertanya kenapa baju kurung ini harga mahal sangat dengan harga RM6000 keatas. Harga yang mahal ini adalah rekaan designer dan  couture. Material  couture adalah bermutu tinggi dan potongan dan mutu jahitan pun berbeza. Jika hendak murah sikit, bolehlah beli baju Rizalman di Zalora nanti.

Baju designer memanglah mahal, harga beribu-ribu. Pada orang yang faham, kita akan cakap normal. Pada yang tak faham, kita akan digelar membazir.  Harga baju berpuluh ribu RM pun ada  pelanggan yang membeli. Oleh itu, sebelum anda pandang rendah kerjaya designer /pereka fesyen tu, sila fikir dua tiga kali ye.

Hanya peminat fesyen tahu perkara ini.

Saya bukan tukang jahit, saya TIDAK PANDAI menjahit dan saya bukan designer tapi seorang yang faham tentang PENJENAMAAN. Saya juga terlibat didalam hal-hal berkenaan dengan pakaian ini di bawah syarikat kedua saya iaitu Super Stitch Ent. Ia adalah untuk melatih tukang jahit. Saya tidak pandai jahitan tetapi tugas saya melatih hal-hal berkaitan pembangunan perniagaan dan penjenamaan syarikat. Alhamdulillah, ramai yang sudah berjaya.

Syarikat saya yang kedua ini juga selepas CuteCarry adalah hasil perkongsian saya dengan Awie Manik yang juga merupakan bekas peserta saya. Selepas menghadiri kursus BRANDING CUTECARRY beliau amat berjaya dan terhasil lah SUPER STITCH ENT.

Kursus SUPER TAILOR ini telah berjalan serata Malaysia dan bengkel jahitan kami terletak di Seri Kembangan, Selangor. Terbaru kami telah menjelajah ke Kelantan dan Terengganu.

Image may contain: 4 people, people standing

Image may contain: 4 people, people standing and indoor

 

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing and indoor

Image may contain: 24 people, people smiling, text

Ini adalah kali kedua SUPER TAILOR mengadakan kelas disini dan sambutan amat menggalakkan.

Antara peserta yang telah hadir dan berjaya membuka perniagaan sendiri.

Image may contain: 7 people, people smiling, indoor

Terharunya bila pergi me rumah bekas peserta Super Tailor Awie Manik dan CuteCarry . Di ruang tamu Kak Yah , terselit gambar Cutecarry & Awie di samping gambar keluarganya!
Dia berasa amat bertuah sebab lepas menuntut ilmu dengan kita dia berani buat business dan ambil tempahan. Kalau dia bertuah saya rasa sejuta kali tuah. Moga business Kak Yah makin maju.

Image may contain: 1 person, standing

Hari Raya lepas saya memakai top, sampin dan sandal Rizalman manakala seluar adalah daripada Uniqlo).

Berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry?

Modul boleh diubah mengikut keperluan anda.

KAMI PASTI KURSUS INI TIDAK AKAN MENGANTUK DAN PENUH MANFAAT.

Sila klik disini. atau hubungi 019 337 6807   atau 019 329 0397

Testimoni peserta yang pernah hadir kursus CuteCarry klik sini.