Buatlah yang terbaik untuk pelanggan untuk terus kekal (Kursus untuk MARA Ventures Sdn Bhd)

Ada yang bertanya apakah yang dilakukan oleh CuteCarry kerana dilantik oleh pelbagai agensi dan ditempah hampir setiap hari?  Adakah kerana promosi, kuasa media sosial, kepakaran ataupun ‘kenal orang dalam’? Semua adalah penting kecuali ‘kenal orang dalam’. CuteCarry tidak pandai menggunakan ‘orang dalam’ atau ‘kabel’ untuk mendapat peluang perniagaan. Ia bukan cara saya.

Kuasa utama dalam bidang perundingan imej / latihan atau apa-apa perniagaaan adalah memberi yang terbaik. Jika pelanggan menyukai kita, promosi yang terbaik ialah melalui hebahan lisan.

CuteCarry telah diberi kepercayaan untuk menganjurkan kursus untuk MARA Ventures kerana ketua organisasi ini telah hadir kursus CuteCarry sebelum ini. Oleh itu, give your all to your client and you’ll get it back!

Terima kasih kepada MARA Ventures kerana percaya kepada CuteCarry. Kursus telah diadakan di Kuantan dan CuteCarry mengambil kesempatan untuk keluar makan-makan bersama peserta.. as usual I am so happy ; especially if I can make  new friends!

Ingin menjemput CuteCarry? Sila hubungi 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah-Pembantu).

Click disini untuk maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Pengarah Institut Antarabangsa dan Perguruan MARA ( IALKM) dan Pengarah MARA Ketengah International College (MKIC) adalah antara peserta kursus IMAGE BRANDING bersama CuteCarry

Kursus telah diadakan di Hotel Zenith, Kuantan dan sempena berada disana CuteCarry pose bersama robe hotel yang cantik ini. Hotel ini adalah antara hotel terbaik di Kuantan. Antara sebab ia menjadi pilihan CuteCarry ialah kerana rekabentuk dalaman yang moden (hotel itu agak baru) dan lokasi yang amat berdekatan dengan East Coast Mall. Layanan pekerja hotel juga mesra. Makanan pula boleh tahan dan anda wajib mencuba buffet makan malam yang agak meriah! Sarapan pagi juga ada pelbagai tetapi makan tengah hari disediakan tidak mencapai tahap yang diingini.