CuteCarry di Association of Image Consultants International Malaysia Education Members Day

Association Of Image Consultants International (AICI) ataupun Persatuan Perunding Imej Antarabangsa (AICI) Malaysia akan menganjurkan Members Day pada 1st September 2012. CuteCarry, yang juga Vice President (Marketing)  akan menyampaikan talk pada hari itu yang menumpukan kepada bagaimana pengalaman menggunakan social media dan blog ini (CuteCarry.com ..ehem..ehem..what else) untuk mengembangkan business. Well.. I am no one without this blog, so hear my story.Jika anda bukan daripada bidang fesyen pun rasanya anda patut datang untuk belajar bagaimana mempromosikan perniagaan melalui blog.

Pada hari itu, bukan setakat mendengar talk yang akan disampaikan oleh CuteCarry tetapi juga ada fashion show daripada Wanpa selain dapat mengenali dengan lebih dekat dunia perundingan imej. Anda juga akan mendapat goodie bag yang istimewa daripada penaja. Best kan?

A very good networking and business opportunities awaits! So, apa yang ditunggu lagi, call CuteCarry di 019-3290397 untuk tempahan (makanan disediakan).