CuteCarry dipilih Vice President (Marketing) Association of Image Consultants International (Malaysia Chapter)

Ia adalah satu penghormatan buat CuteCarry bila dipilih sebagai Vice President (Marketing) untuk Association of Image Consultants International (AICI) Malaysia. AICI adalah satu organisasi untuk perunding-perunding imej dan pelbagai aktiviti telah dirancang untuk ahli-ahlinya.

CuteCarry telah bekerja selama beberapa tahun sebagai perunding imej, bermula daripada zero dan hanya bersandarkan kepada minat. CuteCarry bukanlah ada degree in fashion atau sewaktu dengannya (I am Bachelor Degree in Accountancy holder) tetapi disebabkan passion yang terlalu mendalam dalam  bidang ini, terus join in this business. CuteCarry hadiri banyak kelas-kelas untuk belajar dan juga melalui pembacaan dan pemerhatian.  Kiranya aktif jugalah dalam AICI ini. Daripada ahli biasa sehinggalah dipilih jadi Board Member.I am grateful,Alhamdulillah..

Tetapi perniagaan CuteCarry ini tiadalah seberapa jika tanpa blog ini.

CUTECARRY.COM

I don’t even have a marketing people. Hampir 90% daripada pelanggan mengetahui tentang perkhidmatan CuteCarry melalui CuteCarry.com. I am nothing without this blog.

Teringat zaman mula-mula buat blog..jika diberi pilihan naik time machine kembali ke zaman mula-mula buat blog dan memperkenalkan blog dan business, rasanya TAK SANGGUP!!! Prosesnya terlalu meletihkan.

But, now I will work harder. Like really really hard.

Untuk khidmat konsultasi CuteCarry dan BERMINAT MENYERTAI AICI boleh email cutecarry@yahoo.com atau telefon 0193290397  atau click here

CuteCarry bersama Presiden AICI ialah Aziah Jasmin (bekas pembaca berita Tv3).

Oh… pada malam itu juga CuteCarry dipilih sebagai best dressed!! GREAT…saksikan saat-saat kegemilangan (sambil laungkan lihatlah dunia!!)

Top 4!!!

Question and answer. Soalannya ialah someting between nak pilih jadi cantik atau pandai ..of course ambil cantik!!!

Saat-saat pengumuman pemenang… Feeling!!!

I am wering Malaysian designer,Nik Erwan Roseli.

Speech by former President, Sheila Wong