CuteCarry kongsi pentas Syamsul Debat,Acong dan Achey Bocey

CuteCarry pernah jugalah tengok mereka di televisyen dan video viral tetapi dijemput pula berkongsi pentas. Seminar anjuran PERSIDANGAN PEMBANTU AKAUNTAN SEKTOR AWAM (PERBAKTI) ini bertajuk Rasionalisasi ke Arah Transformasi Perakaunan. Jangan stress bila dengar tajuknya yang agak komplek sebab seminar ini sangat santai.
Seminar ini  dihadiri oleh peserta seluruh negara.
CuteCarry menyampaikan ceramah berkenaan IMEJ. Syamsul Debat berkenaan keagamaan dan motivasi manakala Acong dan Achey Bocey di sesi santai.

Best lah bersama peserta semua.

Ada yang terus berubah. TRANSFORMASI sangat!!!!


MEE KICAP KARI HAJI YAHYA IPOH.
Sedapnyaaaa…

Selesai berlari 10km sekitar bandar IPOH terjumpa dua gerai jual mee yang popular di bandaraya ini. Saya ke gerai yg pernah dilawati oleh artis lempor ketior karai @rasmanibrahim so confirm popular lah kan. Malangnya bila saya datang jam 7.20 kedai masih hendak set up. Saya tanya kakak yang tengah prepare buka jam berapa dia jawab “tak tau, tunggu siap”

Perniagaan yang baik kena ada SOP (standard operating procedure) servis yang betul. Waktu perniagaan kena tepat dibuka dan ditutup. Pernah tengok KFC or McD buka lambat tutup awal? Kita tiru model business orang berjaya.

Saya sambung jogging dan sekitar jam 8.15 saya kembali ke kedai tersebut tetapi masih tidak dibuka. Akhirnya saya ke Restoran Haji Yahya disebelahnya.
Restoran bersih, layanan bagus dan dia ada sistem. So, saya cadangkan jika uols datang Ipoh, sila waze RESTORAN HAJI YAHYA. Mee kicap kari terbaik dan banyak lagi makanan.

Berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry?

Modul dan bajet boleh disesuaikan mengikut keperluan anda.

KAMI PASTI KURSUS INI TIDAK AKAN MENGANTUK DAN PENUH MANFAAT.

Sila klik disini. atau hubungi 019 337 6807   atau 019 329 0397

Testimoni peserta yang pernah hadir kursus CuteCarry klik sini.